ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Γιάννης Γιάτσιος, μετά την επίσκεψή του σε επαγγελματίες των Γρεβενών: Σας καλώ, να «Αλλάξουμε Πορεία» (εικόνες)

Επίσκεψη στους χώρους εργασίας Ελεύθερων Επαγγελματιών της πόλης των Γρεβενών, πραγματοποίησε το πρωί της Μ.Τετάρτης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Γιάτσιος.


Στην συνέχεια, έκανε την εξής δήλωση, προς όλους τους επαγγελματίες:

Γνωρίζω καλά, σαν ελεύθερος επαγγελματίας κι εγώ, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τον αγώνα που δίνετε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της επιχείρησης σας. Τα τελευταία χρόνια έχει διαμορφωθεί ένα εχθρικό περιβάλλον (υπερφορολόγηση, εργοδοτικές εισφορές κ.λπ.) για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και εμπόρους, το οποίο καθιστά τη λειτουργία μίας επιχείρησης, άθλο κανονικό.





Η νυν διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δυστυχώς, ευθυγραμμίστηκε με τις κεντρικές πολιτικές επιλογές και δεν διεκδίκησε τίποτα που να διευκολύνει τη λειτουργία των επιχειρήσεων, την προσέλκυση επενδύσεων και γενικά μέτρα θετικά για την επιχειρηματικότητα.

Το όνομα του συνδυασμού μας «Αλλάζουμε Πορεία» σηματοδοτεί και την αλλαγή προσέγγισης της επιχειρηματικότητας. Πιστεύουμε στις δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας, της καινοτομίας και για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα μας είναι η καθιέρωση ενός φιλικού περιβάλλοντος για την επιχειρηματικότητα και η προσέλκυση επενδύσεων. Ο σκληρά αγωνιζόμενος (σε αντίξοες συνθήκες) ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να αγωνίζεται - όχι απλά για να ανταποκρίνεται στους φόρους και στα έξοδα αλλά – για να αναπτύσσει την επιχείρησή του και να επεκτείνει και τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου του.


Σας καλώ, να «Αλλάξουμε Πορεία» για να ελευθερώσουμε τις δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας μέσω της καθιέρωσης ενός φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την προσέλκυση επενδύσεων.
Σας καλώ, να ανοίξουμε νέους δρόμους όπου θα μπορούν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες και να αναπτυχθούν όλες οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας και της Π.Ε. Γρεβενών .

Με Εκτίμηση

Γιάννης Γιάτσιος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γρεβενών
του συνδυασμού «Αλλάζουμε Πορεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου