ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Υπογραφή σύμβασης νέου έργου του Δήμου Γρεβενών: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ

Στην υπογραφή σύμβασης του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Τ.Κ.
ΦΕΛΛΙΟΥ” προϋπολογισμού 240.000€ , προχώρησε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Ι. ΣΙΑΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. στην οποία ανατέθηκε η εκτέλεση του μετά από διαγωνιστική διαδικασία.

Το έργο αφορά στην βελτίωση και ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου που αρχίζει από το όριο του οικισμού Φελλίου προς τις κτηνοτροφικές μονάδες, με κατεύθυνση Δυτικά -Νοτιοδυτικά του οικισμού και χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας.

Με την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου ο Δήμος Γρεβενών στοχεύει στην ενίσχυση τη κτηνοτροφίας και της αγροτικής παραγωγής της περιοχής μας, μέσα από ένα γενικότερο σχεδιασμό που εκτός από τις καθημερινές παρεμβάσεις με ίδια μέσα και προσωπικό, περιλαμβάνει αλλά δύο σημαντικά έργα με ανάλογες παρεμβάσεις που αναμένεται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα και είναι η «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 400.000€ χρηματοδοτούμενο από πόρους της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας καθώς και η «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 1,2 εκατ. € με πιστώσεις του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου