ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Το ζώδιό σας αποκαλύπτει τι… γονείς είστε


345678765434567.medium




Τα άστρα μιλούν για τις σχέσεις με το παιδί σας


Τι είδους γονείς είστε; Το ζώδια σας το αποκαλύπτει!



Κριός

Οι Κριοί γίνονται υπέροχοι γονείς και πολύ ενεργοί που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους σε όλα. Ωστόσο, μπορεί να γίνουν πολύ ισχυρογνώμονες και να μη δώσουν αρκετή προσοχή στις δυνατότητες του παιδιού.

Ταύρος

Οι γονείς Ταύροι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να δώσουν το καλύτερο στα παιδιά τους και δεν θα λυπηθούν τα χρήματα.

Χρειάζεται να προσέξουν να μην είναι πολύ αυστηροί στην πειθαρχία, γιατί έτσι μπορεί να μην επιτρέψουν στο παιδί τους να αναπτύξει τα δικά του ενδιαφέροντα. Έχουν επίσης την τάση να πιέζουν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν αντικείμενα που οι ίδιοι δεν είχαν τη δυνατότητα. Αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να επαναστατήσουν από αντίδραση.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι βρίσκουν πολύ ενδιαφέροντα τα παιδιά. Μπορεί τα πρώτα χρόνια να βαριούνται λίγο, όταν το παιδί δεν μπορεί να πει πολλά αλλά μόλις μεγαλώσει λίγο και αρχίσει να ανταποκρίνεται ο Δίδυμος γονιός δεν θα σταματάει το παιχνίδι!

Είναι επίσης πάντα πρόθυμοι να λύνουν τις απορίες των παιδιών τους και τους ενθαρρύνουν να διαβάζουν βιβλία ή να βρίσκουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους στο Διαδίκτυο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, αρκεί να μην τους κατακλύσει η αγωνία – η οποία μπορεί να είναι εντελώς παράλογη – γίνονται πολύ καλοί γονείς. Στοργικοί αλλά αγχώδεις.

Λέων

Οι Λέοντες γίνονται άριστοι γονείς. Πρέπει ωστόσο να προσέξουν ένα πράγμα. Αν και θέλουν διακαώς τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα και να έχουν όσα εκείνοι στερήθηκαν, πρέπει να προσέξουν να μην είναι υπερβολικά πιεστικοί για μια δραστηριότητα μόνο και μόνο επειδή οι ίδιοι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα όταν ήταν μικροί.

Παρθένος..



Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου