Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Τροφές που ρίχνουν τη λίμπιντο - Τι δεν πρέπει να φάτε, αν σκοπεύετε να κάνετε σεχ..

μπροκολοΕνώ όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να φάμε για να ανεβάσουμε τη λίμπιντό μας στο κρεβάτι, δεν είμαστε σίγουροι για τις τροφές που θα έπρεπε να αποφεύγουμε.

Τα γεύματά μας μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική μας διάθεση με θετικό, αλλά και με αρνητικό τρόπο. Επομένως είναι σημαντικό να επιλέγουμε… σοφά όταν πρόκειται να κάνουμε σεξ.

«Η λίμπιντο μπορεί να επηρεαστεί από πλήθος παραγόντων, από το άγχος και την κούραση, μέχρι τις οικονομικές ανησυχίες», εξηγεί η διατροφολόγος, Elouise Bauskis και συνεχίζει: «Το φαγητό που τρώμε μπορεί να επηρεάσει –είτε θετικά είτε αρνητικά- την ερωτική μας διάθεση. Σε γενικές γραμμές τα φρέσκα τρόφιμα, καθώς και μια ποικιλία από χρωματιστά φρούτα και λαχανικά βελτιώνουν τη διάθεσή μας και μας γεμίζουν ενέργεια, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει και η λίμπιντό μας».

Στη λίστα με τις τροφές που ρίχνουν τη λίμπιντο συγκαταλέγονται μερικές -κατά τα άλλα εξαιρετικά υγιεινές και ωφέλιμες για τον οργανισμό- τροφές, όπως το μπρόκολο και τα φασόλια.

Τροφές που ρίχνουν τη λίμπιντο

1. Μπρόκολο

Το μπρόκολο περιέχει σάκχαρα αντίστοιχα με αυτά των φασολιών, τα οποία προκαλούν φούσκωμα.

2. Μπριζόλα

Το κόκκινο κρέας, όπως μια μπριζόλα θα μπορούσε να θεωρηθεί μια αφροδισιακή επιλογή. Για μερικούς ανθρώπους η κατανάλωσή της αυξάνει την ενέργειά τους και την οξυγόνωση του οργανισμού. Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι –συνήθως με προβλήματα στο πεπτικό σύστημα-, αισθάνονται φουσκωμένοι και σε λήθαργο μετά από ένα τέτοιο γεύμα. Επομένως, εξαρτάται από το άτομο.

3. Τυρί

Η κατανάλωση τυριού και γενικά γαλακτοκομικών προϊόντων προκαλεί φουσκώματα.

4. Μαύρη γλυκόριζα

Γλυκά, όπως η μαύρη γλυκόριζα, έχουν συνδεθεί με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

5. Σοκολάτα

Δεν έχουν όλα τα είδη σοκολάτας αρνητική επίδραση στην λίμπιντο. Η μαύρη σοκολάτα είναι αυτή που ρίχνει τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό και μας ανεβάζει τη διάθεση. Μάλιστα, περιέχει και φαινυλεθυλαμίνη, ουσία όμοια με αυτήν την παράγει το σώμα μας όταν ερωτευόμαστε!

6. Hot dog και οι υπόλοιπες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου