ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Με δύο κλικ θα μάθετε πότε θα πεθάνετε. Τολμάτε;

makabrio-grafima-deixnei-pote-thapodimisoume-eis-kurion_1.w_l


Τώρα μπορείτε να μάθετε με δύο μόνο κλικ πόσα χρόνια ενδέχεται να ζήσετε...


Τώρα μπορείτε να μάθετε με δύο μόνο κλικ πόσα χρόνια ενδέχεται να ζήσετε...

Μια νέα ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να υπολογίσει ακριβώς το έτος του θανάτου σας, χρησιμοποιώντας το φύλο και την ηλικία μας.

Ο λόγος για το γράφημα στην ιστοσελίδα flowing data που σας δείχνει πόσο μεγάλος δείχνετε σε σχέση με την πραγματική ηλικία σας και την πιθανότητα να επιβιώσετε στα 65 ή τα 85 έτη σας.

Ο ειδικός επιστήμονας της εταιρείας Nάτα Γιάου μας αποκαλύπτει πόσα χρόνια ενδέχεται να ζήσουμε με μια ωραία μεταφορά με μπάλες που κυλάνε και βρίσκουν την ανάλογη καμπύλη που δείχνει το όριο ζωής μας.

Το γράφημα χρησιμοποιεί δεδομένα από την Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης των ΗΠΑ για να ορίσει την πιθανή διάρκεια ζωής μας. Η γραμμή δείχνει την πιθανότητα που έχετε να ζείτε και να βιώσετε τα επόμενα γενέθλιά σας, με βάση την ηλικία και το φύλο σας. Κάθε τρεχούμενη τελεία αντιπροσωπεύει μία πιθανότητα.

Μπορείτε να εισάγετε την ηλικία και το φύλο σας (υπάρχουν μόνο οι εναλλακτικές «αρσενικό» και «θηλυκό» ) για να δείτε πόσο ενδέχεται να ζήσετε.

Για μια γυναίκα στα είκοσί της, οι περισσότερες γραμμές του γραφήματος είναι χαμηλές, γλιστρώντας κατά μήκος της επίπεδης επιφάνειας των'30, των '40 , και τωνω'50, και μεγαλώνουν κατά τη δεκαετία στα '60, στα '70 μου, και στα '80, όπου είναι υψηλότερες οι πιθανότητες θανάτου Αν κοιτάει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το γράφημα , θα δει ότι μερικές μπάλες πέφτουν σε νεώτερη ηλικία, αντιπροσωπεύοντας την πιθανότητα για πρόωρο θάνατο...

Άντρας στα 50 του, θα δει ότι τα μπαλάκια πάνε πιο γρήγορα. Όμως κάτι ενδιαφέρον θα συμβεί αν είστε 70 ετών και άνω, :

Το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται και οι μπάλες έχουν την τάση να πέφτουν ακόμη πιο πέρα ​​από το σημείο του συνολικού προσδόκιμου ζωής. Αυτό σημαίνει ότι αφού φτάσατε ως εδώ «είστε πολλοί καλοί σε αυτό το παιχνίδι γήρανσης. Μάλλον πρόκειται να ζήσετε περισσότερο από ό, τι το μέσο άτομο».

Όπως επισημαίνει ο Γιάου, το γράφημα υποδηλώνει ότι οι βασικές εξισώσεις που χρησιμοποιούμε για να υπολογίσουμε την κοινωνική ασφάλιση και τη συνταξιοδότηση είναι λίγο πιο περίπλοκη από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε.


Σε  κάθε περίπτωση δοκιμάστε την τύχη σας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου