ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Σάλος με την υποψηφιότητα Ψινάκη στην ευρωβουλή, με τη φράση «τον μπούλο»




Σάλο και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media και όχι
μόνο, η απόφαση του Ηλία Ψινάκη να δηλώσει υποψήφιος για την Ευρωβουλή.


Και μάλιστα με μια διακήρυξη που όχι μόνο δεν κάνει καμία αυτοκριτική η απολογισμό για τα πεπραγμένα του Ηλία Ψινάκη ως Δήμαρχ ος Μαραθώνα, αλλά περίπου βγάζει όλους τους άλλους υποψηφίους με τα κόμματα, ως άχρηστους.

Υπάρχουν πολλοί για παράδειγμα που δεν εντυπωσιάζονται πλέον απο τις εκκεντρικές εμφανίσεις και δηλώσεις του πρώην μάνατζερ καλλιτεχνών και αντί για υποσχέσεις και διακηρύξεις, αντί για εξυπνακίστικο λόγο, θα προτιμούσαν μια γενναία αυτοκριτική του απερχόμενου Δημάρχου Μαραθώνα για την φωτιά στο Μάτι.

Ηταν η δική του συμβολή στο ύψος των απαιτήσεων; Μπόρεσε στο βαθμό της δικής του ευθύνης να περιορίσει την ζημιά; Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της καταστροφής όταν η Ανατολική Αττική θρήνησε 100 νεκρούς, ο κ. Δήμαρχος ήταν στην Μύκονο για πάρτυ. Και άργησε να φθάσει όταν επιτέλους κατάλαβε οτι ο Δήμος του καιγόταν γιατί δεν έβρισκε τρόπο να εγκαταλείψει το νησί των Ανέμων. Και όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της καταστροφής- για το οποίο αντιμετωπίζει ποινική δίωξη- το μόνο που βρήκε να μας πεί είναι οτι κάηκε και το δικό του σπίτι, γεγονός αναληθές, όπως απέδειξε φωτογραφικό ρεπορτάζ του iefimerida.

Ολα κάηκαν σε Μάτι Μαραθώνα, το σπίτι του Ηλία Ψινάκη πάντως δεν έπαθε τίποτα...

Αντί λοιπόν για απολογισμό ο Ηλίας Ψινάκης επέστεψε στο γνωστό του υψιπετές ύφος, εκμεταλλευόμενος την απογοήτευση των πολιτών από την πολιτική και τους πολιτικούς. Και με εξυπνακίστικες δηλώσεις νομίζει τώρα ότι θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Λέγοντας ότι: «Αυτοί που γουστάρουν τα 'ΘΑ' να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!! » Μόνο που για έναν υποψήφιο πολιτικό ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος. Κερδίζεται.

Η σε άλλη σημείο της διακήρυξης δηλώνει ανεκτικός σε όλες και ιδιεολογίες και όλες τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Λές και το κριτήριο για την ψήψο των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές θα είναι η σεξουαλική προτίμηση του υποψηφίου: «Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.  Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.»


Παλιά κόλπα όμως που πλέον δεν πουλάνε. Οπως δεν πουλάει και η αθυροστομία του υποψηφίου ευρωβουλευτή. Καλή για πρωινάδικο αλλά για διακήρυξη για τις ευρωεκλογές, το να χρησιμοποιείς εκφράσεις «τον μπ@@@» δεν εντυπωσιάζει κανέναν.


Γράφει η διακήρυξη του Ηλία Ψινάκη:


«Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι» καταλήγει η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας. Και εμφατικά τονίζει ότι «Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν:

1. οι κλέφτες

2. οι «επαγγελματίες πολιτικοί»

3. οι μη αποτελεσματικοί

4. οι βολεψάκηδες

5. όσοι πουν έστω και ένα 'ΘΑ'

Αυτοί που γουστάρουν τα 'ΘΑ' να πάνε σε κόμμα.

Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται: ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ… !!!»


Πάντως εξήγηση γιατί δεν δοκιμάζει ξανά τις δυνάμεις του για τον Δήμο Μαραθώνα δεν μας δίνει ο Ηλίας Ψινάκης. Του πέφτει πιά λίγο ο ρόλος; Ολοκλήρωσε το έργο του; Η φοβάτε ότι θα τον μαυρίσουν οι ψηφοφόροι;


Αλλες αναφορές στην διακήρυξη προκαλούν γέλιο. Οπως η αναφορά οτι η πρωτοβουλία του για τις ευρωεκλογές «του ζητήθηκε από τις Βρυξέλλες». Απο την πόλη προσωπικά; Απο κάποιους που διαμένουν στις Βρυξέλλες; Γιατί δεν μας ανακοινώνει ποιοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να κατέβει στις εκλογές;


Όπως εξηγεί το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, «οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση».


Το κείμενο της διακήρυξης της πρωτοβουλίας του Ηλία Ψινάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου