ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

«Δράκος Αμαρουσίου»: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των θυμάτων



Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που έδωσαν τα θύματα του «δράκου» του Αμαρουσίου στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.


Οι τέσσερις από τις έξι γυναίκες-θύματα του 32χρονου, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 16 ετών και δύο μηνών, περιέγραψαν καρέ-καρέ τις επιθέσεις που δέχθηκαν με δάκρυα στα μάτια.

Η δίκη του 32χρoνου άρχισε σήμερα σε δεύτερο βαθμό. Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του στις 23 Απριλίου 2019.

«Μέχρι να τον συλλάβουν κυκλοφορούσα με ένα ξύλο στο χέρι» ανέφερε μια από τις γυναίκες η οποία περιέγραψε πως δέχτηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.
«Ήμουν στη διάβαση. Είδα έναν άντρα στα δεξιά μου. Δεν έδωσα σημασία. Είχαμε απόσταση. Αισθάνομαι κάποιον να με ακινητοποιεί από τη λεκάνη. Σα να είχα κολλήσει στο έδαφος. Μου έπιασε το στήθος…» είπε συμπληρώνοντας πως καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

«Ούρλιαζα, δε με άκουγε κανείς»
«Ούρλιαζα «βοήθεια, βοήθεια» δεν με άκουγε κανείς. Με έριξε ανάσκελα. Έπεσε πάνω μου. Με το ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα. Με το άλλο προσπαθούσε να μου ανοίξει το παντελόνι. Κάποια στιγμή έβγαλε το χέρι από το στόμα μου και άρχισα να φωνάζω «βοήθεια». Τότε, έρχεται ο άντρας μου. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω» είπε κλαίγοντας.

Σύμφωνα με ένα άλλο θύμα, ο κατηγορούμενος την ακινητοποίησε και την φίμωσε χρησιμοποιώντας ταινία. «Φώναζα «βοήθεια, βοήθεια». Είπα τελείωσε η ζωή μου. Είχε πέσει πάνω μου. Χτύπαγα το κορμί του με τα χέρια και τα πόδια μου, τον γρατζούνισα» αφηγήθηκε για να συμπληρώσει μια ακόμη γυναίκα στη συνέχεια ότι ο 32χρονος αφού της χαμογέλασε προσπάθησε να της πάρει την τσάντα.

Το τέταρτο θύμα αναφέρθηκε στη στιγμή της επίθεσης αναφέροντας για τον κατηγορούμενο ότι «το βλέμμα του ήταν επιθετικό. Κάποια πράγματα δεν τα ξεχνάει κάποιος».

«Με τύλιξε με τα χέρια του από πίσω…Φορούσα φουστάνι. Έβαλε τα χέρια του από κάτω…Προσπάθησε να βάλει τα πόδια μου, κάτω από τις μασχάλες του. Προσπάθησε να μου βγάλει το εσώρουχο. Αντιστεκόμουν, τσίριζα» περιέγραψε.

«Δεν είχε σεξουαλική διάθεση…»
Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας όταν ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε σεξουαλική διάθεση απέναντι στα θύματα, με τον έναν εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής και σύζυγο μίας εκ των γυναικών να σηκώνεται και να φωνάζει προς τον μάρτυρα «τι λέτε; Πήγε να βιάσει τη γυναίκα μου!»

Από την πλευρά του, ο 32χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και πρωτοδίκως, υποστηρίζοντας πως άκουγε φωνές που του έλεγαν να επιτεθεί στις γυναίκες και πως στο πρόσωπο τους έβλεπε την πρώην κοπέλα του.

«Δεν καταλάβαινα αυτά που έκανα. Λυτρώθηκα όταν με συνέλαβαν γιατί αργότερα μπορεί να άκουγα φωνές «σκότωσε την»» ανέφερε χαρακτηριστικά στην απολογία του. Όπως ισχυρίστηκε πληγώθηκε βαθιά από την ερωτική σχέση που διατηρούσε με μια Ρουμάνα ιερόδουλη.

«Άκουγα φωνές. Ταπείνωσε την, μείωσε την. Μην ακούς τα ψέματα που λέει» είπε συμπληρώνοντας :«Στην τελευταία κοπέλα που της έβαλα την ταινία στο στόμα άκουγα την φωνή να μου λέει: «μην ακούς τα ψέματα της» και αυτόματα έβγαλα την ταινία και της έκλεισα το στόμα. Αλλά δεν την άφησα να πνιγεί. Δεν καταλάβαινα αν αυτό που έκανα ήταν σωστό ή λάθος. Ήταν ο άλλος μου εαυτός. Δεν έφευγα γιατί φώναζαν αλλά επειδή είχα κατευνάσει τις φωνές» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος.

«Στην τελευταία κοπέλα που της έβαλα την ταινία στο στόμα άκουγα την φωνή να μου λέει ‘μην ακούς τα ψέματά της’ και αυτόματα έβγαλα την ταινία και της έκλεισα το στόμα. Αλλά δεν την άφησα να πνιγεί. Δεν καταλάβαινα αν αυτό που έκανα ήταν σωστό ή λάθος. Ήταν ο άλλος μου εαυτός. Δεν έφευγα γιατί φώναζαν αλλά επειδή είχα κατευνάσει τις φωνές»ανέφερε επίσης ο κατηγορούμενος.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου