ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δέκα καριέρες που έχουν το ρίσκο της αυτοκτονίας!

Από τους δικηγόρους στους αγρότες


Η αλήθεια είναι ότι κάθε δουλειά έχει τα προβλήματά της και τα δικά της ποσοστά άγχους. Εντούτοις, υπάρχουν ορισμένες καριέρες με μεγαλύτερα ποσοστά στρες
που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις, όπως στην αυτοκτονία.
Δείτε ποιες είναι αυτές:


1. Επιστήμονες
work1
Ο συγκεκριμένος κλάδος είναι απαιτητικός με πολλούς επιστήμονες να εργάζονται υπό ασφυκτική πίεση προκειμένου να ανακαλύψουν κάτι πρωτοποριακό που θα καλυτερεύσει τη ζωή του κόσμου, χωμένοι για μέρες, βδομάδες, μήνες μέσα σε εργαστήρια… Τέτοιες συνθήκες οδηγούν στην κατάθλιψη με αυτοκτονικές τάσεις.
2. Αστυνομικοί
work2
Μια εργασία με πολλούς κινδύνους, ιδιαίτερα αγχωτική και χωρίς ωράρια. Σύμφωνα με στοιχεία, αρκετοί αξιωματικοί υποφέρουν από κατάθλιψη.
3. Χρηματιστές
work3
Αυτό και αν είναι επάγγελμα με άγχος! Ειδικά τις ταραγμένες μέρες που διανύουμε. Δεν είναι λίγοι πι χρηματιστές που βυθίζονται σε κατάθλιψη, πάθηση που σε ακραίες μορφές της οδηγεί στο απονενοημένο διάβημα.
4. Μεσίτες
work4
Όπως οι χρηματιστές, έτσι και οι μεσίτες εργάζονται υπό καθεστώς μεγάλου στρες και ρίσκου. Όπως γράφει και το careeraddict.com που παρουσιάζει το θέμα, αρκετοί μεσίτες έβαλαν τέλος στη ζωή τους.
5. Γιατροί
work5
Εκτός του ότι τα ωράριά τους είναι ακανόνιστα, έρχονται καθημερινά σε επαφή με ασθενείς που πάσχουν από όλων των ειδών τις ασθένειες. Το στρες είναι έντονο, ειδικά όταν έρχονται διαρκώς σε «επαφή» με τον θάνατο.
6. Αγρότες
work6
Προκαλεί έκπληξη, αλλά και ο αγροτικός κλάδος συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη δυσάρεστη λίστα. Οι αγρότες έχουν να «αναμετρηθούν» με τα καιρικά φαινόμενα ενώ ρισκάρουν κάθε σεζόν για τη βιωσιμότητα ή όχι της σοδειάς τους.
7. Δικηγόροι
work7
Αδιάκοπο στρες, πολύωρη εργασία, κοπιαστικά ωράρια. Θέλετε κι άλλα; Είτε οι πελάτες τους είναι αθώοι ή ένοχοι, καλούνται να τους υπερασπιστούν πολλές φορές κάτω από έντονες στρεσογόνες καταστάσεις.
8. Κατασκευαστές
work8
Ο κατασκευαστικός τομέας και αν δεν έχει ρίσκα! Πολλές φορές καλούνται να ανταπεξέλθουν με χαμηλούς προϋπολογισμούς, σφιχτά χρονικά περιθώρια και ένα μεγάλο εργοτάξιο να διαχειριστούν.
9. Χειρουργοί
work9
Ακόμα και το να ολοκληρώσει κανείς μια σχολή Ιατρικής απαιτείται αρκετό άγχος, πόσο μάλλον το να καλείσαι να φέρεις εις πέρας μια εγχείρηση.
10. Χειροπράκτες
work10
Απαιτούνται λεπτές κινήσεις όπου τα πάντα μπορούν να πάνε στραβά.

Νewsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου