ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Κυριάκος Ταταρίδης: "Η ώρα των Γρεβενιωτών πολιτών - Να συγκροτήσουμε επιτροπή αγώνα" ...




Διαβάζοντας το τελικό σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή
για την συγχώνευση των Α.Ε.Ι. και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας εξεπλάγην από την ίδρυση της Σχολής Υγείας στην Πτολεμαϊδα και από το νέο αυτό γεγονός απογοητεύτηκα που και πάλι τίποτα δεν βελτιώθηκε για τα Γρεβενά.

Η έκκληση στο τελευταίο μου άρθρο πως πρέπει στη φάση της διαβούλευσης να κινηθεί δυναμικά προς το Υπουργείο Παιδείας όλο το θεσμικό δυναμικό του Νομού δεν βρήκε καμιά ανταπόκριση με αποτέλεσμα ο Νομός μας να βρεθεί και πάλι απέναντι στην αδιάφορη και προκλητική στάση της ηγεσίας του Υπουργείου.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, αυτή τη φορά θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω πολύ σκληρή γλώσσα απέναντι στους εκπροσώπους μας σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής του τόπου μας. Δυστυχώς, άβουλα πρόσωπα που δεν νοιάζονται κατ’ ελάχιστο για την περιοχή μας βρίσκονται σήμερα στις κορυφαίες θεσμικές θέσεις του Νομού. Ο Βουλευτής ανύπαρκτος νοιάζεται μόνο για το πώς να βγαίνει στα κανάλια για την προσωπική και μόνο προβολή όταν η οικονομία του Νομού μας δυστυχώς καταρρέει, χωρίς να έχει πάρει καμιά πρωτοβουλία ως όφειλε απέναντι σε αυτό το στρατηγικής σημασίας για τα Γρεβενά θέμα. Το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου νοιάζεται μόνο για τις καρέκλες τους και πως θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια του για τις επόμενες εκλογές, όταν μάλιστα 4 από αυτούς συγκροτούν συνδυασμούς για να διαχειριστούν με τους ομοτράπεζούς τους τα τοπικά πράγματα με μοναδικό γνώμονά τους την προσωπική τους φιλοδοξία και το ατομικό τους όφελος. Οι υπόλοιποι το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, το Εργατικό Κέντρο, Ε.Γ.Σ., πολιτισμικοί και  αθλητικοί φορείς δεν έχει ιδρώσει το αυτί τους, δεν έχουν ακούσει τίποτα για αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας και που απειλούν να εξαφανίσουν από τον οικονομικό χάρτη της χώρας μας τον Νομό μας. Κάποιοι 22 «σοφοί» που εμφανίστηκαν πριν  από μερικούς μήνες και δήλωσαν στο κοινό τους κείμενο πως θα συνδράμουν με τις πρωτοβουλίες και τις τοπικές τους δράσεις, κρύφτηκαν και ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τις επιχειρήσεις τους. Οι επιστημονικές ειδικότητες των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικοί, δικηγόροι, γιατροί, γεωπόνοι, οικονομολόγοι δεν έχουν ευρύτερα ενδιαφέροντα και εντέλει που είναι το σύνολο της Γρεβενιώτικης κοινωνίας;

Ο Περιφερειάρχης κ. Καρυπίδης αφού τα κατάφερε στο Βελβεντό και πέτυχε τον θρίαμβο στην Πτολεμαϊδα, δεν νομίζω πως θα έχει το θράσος να ζητήσει την στήριξη των Γρεβενών. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το τοπικά του όργανα δεν χαμπαριάζουν τίποτα  για το τι συμβαίνει γύρω τους και οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στο αρχικό προσφιλές του ποσοστό του 4%. Η Ν.Δ. μας έφερε τον κ. Κεφαλογιάννη και την κ. Σπυράκη, βρε τι καλά περνούν αυτά τα παιδιά στις Βρυξέλλες για να κάνουν και μια τουριστική βόλτα στα Γρεβενά! Και καταγράφεται το πολιτικό παράδοξο το κόμμα που δεν έχει προσφέρει τίποτα στον Νομό να διατηρεί υψηλά ποσοστά εκλογιμότητας, ενώ ούτε για τις εντυπώσεις δεν πήρε θέση στο θέμα της Σχολής που διεκδικούμε.


Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Απέναντι σε αυτήν την πολιτική, θεσμική και οικονομική κατρακύλα ήλθε «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». Απέναντι σε αυτήν την αδιαφορία και ανικανότητα που καταγράφεται από τους εκπροσώπους μας καλώ όλους τους Γρεβενιώτες πολίτες να συγκροτήσουμε το επόμενο διήμερο επιτροπή αγώνα με στόχο την κάθοδο στην Αθήνα και την συνάντηση μας με τον Υπουργό Παιδείας προκειμένου να τεθεί το σημαντικό θέμα της ίδρυσης της Σχολής Οικονομίας στα Γρεβενά.

Αγαπητοί μου Γρεβενιώτες, ο τόπος αργοπεθαίνει, δεν δικαιολογείται καμιά στασιμότητα και απραξία. Η πρωτοβουλία είναι στα χέρια μας ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ…..

Μετά τιμής,

Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου