ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Κώστας Πάσσαρης: Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί



Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος αναφέρθηκε στα
γεγονότα που τον μεταμόρφωσαν σε έναν από τους πιο αδίστακτους κακοποιούς που έχει γνωρίσει η χώρα.

Ο κακοποιός, που κατηγορείται για πέντε ανθρωποκτονίες και οχτώ απόπειρες ανθρωποκτονίας στην Ελλάδα, μίλησε αποκλειστικά στο Πρώτο Θέμα, μέσα από τις ρουμανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Γκέρλα.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Κώστας Πάσσαρης θα δικαζόταν για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών το 2001 που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όμως η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε.





Όπως λέει ο ίδιος θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και να δικαστεί. «Ποτέ δεν ήμουν αντίθετος στο να έρθω στην Ελλάδα και να δικαστώ, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε. Όχι όμως εξαιτίας μου. Το είχα ζητήσει και είχα κάνει δύο αιτήσεις με τη μεταφορά μου στην Ελλάδα».

«Με το διάβασμα άρχισα να αντιλαμβάνομαι διαφορετικά πράγματα» εξομολογείται. «Θυμάμαι που ήμουν μόνος στο κελί μου και έγραφα την εξομολόγησή μου σε τρεις ολόκληρες σελίδες. Διαβάζοντας τις λοιπόν συνειδητοποίησα πως εάν είχες έναν φίλο που έκανε αυτά τα πράγματα δε θα ήθελες να ήταν φίλος σου. Και το δεύτερο που συνειδητοποίησα: ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος εάν δεν είχα γεννηθεί».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν θα έβρισκε το θάρρος να κοιτάξει στα μάτια τους συγγενείς των θυμάτων, ο βαρυποινίτης απαντά:

«Θα μπορούσα να το κάνω. Να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω ότι λυπάμαι για ό, τι συνέβη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο για αυτούς».

«Ξέρεις, το δυσκολότερο πράγμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αλλάξεις αυτό που έχει συμβεί και, πίστεψέ με, είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτό» καταλήγει η συνέντευξη.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου