ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Ομορφιά κι αυτοπεποίθηση extra large - Δείτε τις φωτογραφίες!!


Είναι πασίγνωστη στα social media για τη «γεμάτη» σιλουέτα της και τη μεγάλη συλλογή πολύχρωμων τατουάζ σε πολλά σημεία του σώματός της.
Ποζάροντας για μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών η 29χρονη Tess Holliday επιθυμεί να τραβήξει την προσοχή μας με σκοπό την αμφισβήτηση των ιδεών- και ενίοτε προκαταλήψεων- που έχουμε για την ομορφιά και την ανάδειξη της πεποίθησης πως «δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι γυναίκα ή όμορφη».


Φορώντας ρούχα νούμερο 26 η Tess δεχόταν για χρόνια την απόρριψη στα casting μέχρι που τον Ιανουάριο την προσέλαβε το λονδρέζικο πρακτορείο μοντέλων MiLK.

Πολύ μακριά από την εικόνα των ισχνών μοντέλων στα όρια της ανορεξίας που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις πασαρέλες ή τα περιοδικά, η Tess εκπέμπει αυτοπεποίθηση καθώς επιδεικνύει το (πολύ) αφράτο κορμί της στην πρώτη της φωτογράφιση και ελπίζει η εικόνα της να κλονίσει τα στάνταρντ που έχουμε για την ομορφιά.

«Πιστεύω πως αν κάποιος βλέπει τη φωτογραφία και δεν νιώθει τίποτα, δεν έχεις κάνει σωστά τη δουλειά σου. Είτε θετικό είτε αρνητικό θα πρέπει κάτι να ξυπνά μέσα του», λέει στη Daily Mail.

«Αυτό έκανα πάντα με τη δουλειά μου, ήθελα να κάνω τον κόσμο να ξανασκεφτεί την αντίληψη της ‘ομορφιάς’ και του τι είναι αποδεκτό στο μόντελινγκ αλλά και τον κόσμο. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι γυναίκα ή όμορφη. Όλες αξίζουμε μία θέση».

Εκτός από τις ολόσωμες φωτογραφίες η Tess πόζαρε και για πορτραίτα που επικεντρώνονται στα λαμπερά μαλλιά της και το ρετρό μακιγιάζ της.

«Σε έναν κόσμο όπου η μόδα παίρνει πολλές μορφές και εξελίσσεται, οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν πως η ομορφιά μπορεί να παίρνει πολλά μεγέθη. Η Tess είναι μοντέλο άσχετα αν φορά ρούχα νούμερο 2 ή 24», τόνισε η διευθύντρια του πρακτορείου MiLk, Anna Shillinglaw.

«Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν στον κόσμο γιατί υπογράψαμε μαζί της συμβόλαιο, επειδή είναι ένα όμορφο κορίτσι και πουλά τα προϊόντα που λανσάρει», πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες

















newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου