Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Η Πάμελα Αντερσον πήρε εξαψήφιο ποσό για να εμφανιστεί στην εκπομπή του Κοκλώνη (video)Για το ποσό που πήρε η Πάμελα Αντερσον για να εμφανιστεί στην εκπομπή του αλλά και τις απαιτήσεις που είχε
μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και όταν τον ρώτησε εάν έχει ξοδέψει εξαφήφιο ποσό για καλεσμένο απάντησε:
«Δεν ισχύει ότι δαπάνησα εγώ εξαψήφιο… Κάποιος άλλος; Ισχύει!».

«Είμαι περήφανος που έφερα την Κέιτλιν Τζένερ στην Ελλάδα. Δεν πήρε εξαψήφιο ποσό… Δεν παίρνουν λεφτά κατευθείαν. Είναι ο ατζέντης, η ομάδα που έρχεται, τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία, τα φαγητά… Ο,τι θέλουν», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Αναφερόμενος στην παρουσία της Πάμελα Αντερσον, αποκάλυψε: «Να σας πω παρασκήνιο για την Πάμελα; Την περιμένω στο αεροδρόμιο και μου στέλνει μήνυμα “Θέλω να έρθεις να με πάρεις από το αεροδρόμιο με λίμο με αυτά τα χαρακτηριστικά -να είναι μαύρη να έχει νεράκια και βίγκαν πράγματα- να σε πάω στο στούντιο κι εγώ να πάω στο ξενοδοχείο να ηρεμήσω. Μετά θέλω μανικιούρ, πεντικιούρ και φαγητό μαζί”».

Μιλώντας για το ποσό που πήρε η Πάμελα Αντερσον, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Το μεγαλύτερο ποσό για καλεσμένο, ήταν αυτό για την Πάμελα Αντερσον, για αυτό αν δεις την πρεμιέρα, λέω όλη την ώρα για τα προϊόντα της εκπομπής. Η Πάμελα, στοίχισε πολλά… εξαψήφιο ποσό».

«Η Κέιτλιν, πάρα πολύ λιγότερα, της είχαμε έναν κομμωτή, μία μακιγιέζ, είχε τα μασάζ την συνοδεία της, για την ίδια στην ουσία τίποτα», πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου