ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Λάμπρου Χατζηζήση με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Πορεία» του Γιώργου Κασαπίδη (video)

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Λάμπρος Χατζηζήσης γεννήθηκε στη
Λάρισα στις 8 Απριλίου 1973. 
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών (1999) του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού
διπλώματος (2002) του ίδιου πανεπιστημίου στην Επιστήμη της Ζωικής Παραγωγής.
Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών παρουσίασε επαγγελματική δραστηριότητα (έναρξη 1993) στο χώρο της παραγωγής και της εμπορίας τυροκομικών προϊόντων ως μέλος της οικογενειακής επιχείρησης "Αφοί Χατζηζήση Ο.Ε."  με έδρα τη Δεσκάτη Γρεβενών .
Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών συνέχισε την δραστηριότητα στο χώρο της τυροκομίας και παράλληλα διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος στη βιομηχανία ζωοτροφών και σε άλλες επιχειρήσεις του χώρου της αγροδιατροφής. Παράλληλα ίδρυσε γραφείο σύνταξης μελετών και αγροτικών προγραμμάτων, με έδρα την Δεσκάτη Γρεβενών.
Με αντικείμενο την Επιστήμη της Ζωικής Παραγωγής έγινε Καθηγητής Εφαρμογών στο πρώην ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (2012).
Σήμερα (2019) είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στη βαθμίδα του Λέκτορα. Διδάσκει τα μαθήματα της τεχνολογίας γάλακτος, της προβατοτροφίας, της βοοτροφίας , της πτηνοτροφίας και της υγιεινής των τροφίμων ζωικής προέλευσης. Ερευνητικά και σε συνεργασία με Περιφέρειες, Δήμους και άλλους φορείς ανά την Ελλάδα ασχολείται με την μελέτη της διάρθρωσης των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων και το σχεδιασμό στρατηγικών δράσεων για την βελτίωσή τους.

Οι κοινωνικές ευαισθησίες και το αίσθημα ευθύνης για τα κοινά είναι οι λόγοι για τους οποίους , πάντα με διάθεση προσφοράς , συμμετέχει στις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής και εκπροσώπησης σε θεσμούς κυρίως της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος του νομού Γρεβενών στο διάστημα 2007 ως 2010. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών στο διάστημα 2009 ως 2010. 
Ήταν υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών στις εκλογές του 2015 με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. 
 Ως Καθηγητής του Αγροδιατροφικού χώρου και της Ζωικής Παραγωγής συμμετέχει στον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας όπου και συνεργάστηκε επί μακρόν με τον αυριανό Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη.
Σήμερα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας στο νομό Γρεβενών με τον Συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.

Δείτε το video από την παρουσίαση των υποψηφίων:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου