ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νικολάου Πούλιου με τον συνδυασμό "Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας" του Κώστα Παλάσκα

Ο Νίκος Πούλιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, το Δοτσικό Γρεβενών, το οποίο και επισκέπτεται συχνά.


Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Παλάσκα,  "Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας", διεκδικώντας με αξιώσεις να εκλεγεί στην τοπική Κοινότητα Δοτσικού και να συμβάλλει με την εμπειρία του στην ανάπτυξη του χωριού του.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-(Γράφει ο ίδιος):

Γεννήθηκα στην πόλη των Γρεβενών το 1970 και κατάγομαι από το Δοτσικό.
• Διαμένω μόνιμα στα Γρεβενά με τη σύζυγό μου Ολυμπία Δημητρίου-επιχειρηματία και τα δυο μας παιδιά.
• Εδώ και 25 χρόνια είμαι εμπειροτέχνης κατασκευαστής Δημοσιών και Ιδιωτικών Έργων και έχω στο ενεργητικό μου πλήθος τεχνικά έργα και περίπου 50 ανεγέρσεις οικοδομών στα Γρεβενά και εκτός Νομού. Ασχολούμαι παράλληλα με την επιχείρηση της συζύγου μου, πρατήριο υγρών καυσίμων. Διοικώ 2 υγιείς επιχειρήσεις με έντονη δραστηριότητα εντός και εκτός και Νομού.

Φίλες και φίλοι,

Παίρνω την πρωτοβουλία σήμερα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Δοτσικού και σας καλώ να με εμπιστευτείτε και να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου στο Δήμο Γρεβενών, με το συνδυασμό «Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας» και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Παλάσκα. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν μας εμπιστευτείτε, με δουλειά κι αποφασιστικότητα, θα ανακτήσουμε τη χαμένη μας περηφάνια.

Η πολυετής εμπειρία μου με τον κατασκευαστικό κλάδο και η διοίκηση και λειτουργία 2 υγειών επιχειρήσεων εν καιρώ κρίσης με καθιστά ενεργό και σημαντικό μέλος που θα προσφέρει στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ζητώ ταπεινά τη στήριξή σας και την ψήφο σας για να συμβάλλω με την εμπειρία μου και όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση των υποδομών του Δήμου για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου