ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Διάσημοι ηθοποιοί που υπήρξαν άστεγοι!



Σήμερα ζουν σε παλάτια, έχουν πολλά ακίνητα και «χοντρούς» λογαριασμούς...


Και όμως, πριν κατακτήσουν το Hollywood, μερικοί από τους πιο διάσημους ηθοποιούς ήταν άστεγοι και κρεβάτι τους ήταν τα παγκάκια.

Απίστευτο; Όχι, γιατί κανένας τους δεν γεννήθηκε πλούσιος. Μόνοι τους προσπάθησαν να χτίσουν τη ζωή τους και την καριέρα τους.

Δεν υπάρχει πιο τρανό παράδειγμα από την εκρηκτική Jennifer Lopez. Γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά του Μπρονξ – το τραγούδι «Jenny from the blog» είναι αυτοβιογραφικό – και κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στην κορυφή. Πριν όμως η Jennifer γίνει αυτό που είναι σήμερα, πήγαινε σε μια σχολή χορού. Τα βράδια κοιμόταν εκεί, γιατί δεν είχε που αλλού να πάει.

Περιφερόταν στους δρόμους του Σικάγο και συνήθιζε να μένει σε καταφύγια αστέγων ή και έξω από αυτά μερικές φορές. Η Halle Berry δήλωσε ότι αυτή η εμπειρία της έμαθε να επιβιώνει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η Carmen Electra πριν μας συστηθεί σαν σeξy ναυαγοσώστρια στο θρυλικό πια «Baywatch» εργαζόταν και είχε συγκεντρώσει κάποια χρήματα, τα οποία της έκλεψε ο σύντροφός της και εξαφανίστηκε. Έμεινε στους… πέντε δρόμους και αναγκάστηκε να ακολουθήσει τον Prince σε μια περιοδεία για να έχει κάπου να μένει. Έμεινε άστεγη για μερικά χρόνια. Όταν ο ρόλος στο «Baywatch» της χτύπησε ην πόρτα, της έδωσε κάποια χρήματα και εκείνη νοίκιασε ένα σπίτι.

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης. Είναι ο David Letterman, που κανένας δεν αρνείται να πάει στην εκπομπή του. Ο David, λοιπόν, υπήρξε άστεγος και κοιμόταν στο φορτηγάκι του. Στη συνέχεια, βρήκε τρόπο να γράφει κάποια χιουμοριστικά κείμενα για τον Jimmy Walker και έτσι βγήκε από την ανέχεια!

Μας έχει κάνει να κλάψουμε από τα γέλια, αλλά ο Jim Carrey κάποτε έκλαιγε λόγω της φτώχειας. Ο πατέρας του εργαζόταν κανονικά για να συντηρήσει τα τέσσερα παιδιά του. Όταν απολύθηκε, αναγκάστηκε να μείνει μαζί με την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο. Ο Jim όταν συμπλήρωσε τα 15 του χρόνια, εγκατέλειψε το σχολείο και βρήκε δουλειά ως επιστάτης για να βοηθήσει την οικογένεια.

Ο Dianiel Craig, ένας από τους πιο επιτυχημένους James Bond που πέρασαν ποτέ από την μεγάλη οθόνη, ήταν εκκολαπτόμενος ηθοποιός όταν κοιμόταν στα παγκάκια. Σε συνέντευξή του – από αυτές που δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα κρυφό – εξομολογήθηκε: «Έκανα απαίσια πράγματα για να επιβιώσω. Δεν είχα καθόλου χρήματα».



aplita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου