ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Εργατικό Κέντρο Γρεβενών: Λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, αποφασίστηκε η δημοπράτηση των Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής για Τρίτη φορά...!!!

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Εργατικό Κέντρο Γρεβενών: Λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, αποφασίστηκε η δημοπράτηση των Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής για Τρίτη φορά...!!!

Ζητάμε να σταματήσει η κοροϊδία..Ενημερωθήκαμε από τα μέσα μαζικής
ενημέρωσης και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ,ότι την Πέμπτη, θα επισκεφτεί την πόλη μας, η κα Διοικητής ΟΑΕΔ, κα Καραμεσίνη, με σκοπό πέραν των άλλων, την ανακοίνωση δημοπράτησης των Εργατικών Κατοικιών ΚΥΡΑΚΑΛΗΣ.

Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη, διότι μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, αποφασίστηκε η δημοπράτηση τους για Τρίτη φορά .

Εδώ και 4 χρόνια καταβάλλουμε προσπάθειες με πάρα πολλές επισκέψεις στην Αθήνα , με έγγραφα με προτάσεις αλλά δεν εισακουστήκαμε .
Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές , βρέθηκε λύση για την δημοπράτηση του έργου.
Ογδόντα οικογένειες έχουν μείνει έξω από τα σπίτια τους από το έτος 2008, που έγινε η κλήρωση . Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε όλα αυτά τα
χρόνια από τους τοπικούς άρχοντες για την πορεία αυτού του έργου, παρά μόνο για την ψηφοθηρία .

Το Εργατικό Κέντρο και Ο Σύλλογος Δικαιούχων Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής κατέβαλλαν προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια ώστε να
δικαιωθούν οι κληρούχοι και να μπουν γρήγορα στα σπίτια τους .

Ζητάμε να σταματήσει η κοροϊδία σε βάρος όλων αυτών των οικογενειών, με αντάλλαγμα τα προεκλογικά παιχνίδια κάποιων .

Από την Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου