ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Κεντρική Προεκλογική ομιλία   του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη (εικόνες)

Μήνυμα νίκης, του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών
κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη έστειλαν οι Δημότισσες και οι Δημότες του  Δήμου  Γρεβενών από την Κεντρική Πλατεία, σε μία μεγάλη και γεμάτη παλμό συγκέντρωση.

Ο κ. Κουπτσίδης, εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι πολίτες του Δήμου, τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και το Συνδυασμό του:

«Σήμερα «Μαζί» κάνουμε το επόμενο αποφασιστικό βήμα. 

Η σημερινή σας παρουσία εδώ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ένα καθαρό μήνυμα για Διοίκηση με Γνώση και Εμπειρία. Διοίκηση με Διαφάνεια, με αρχές και αξίες και συμμέτοχους εσάς του Πολίτες.  Γιατί εσάς υπηρετούμε. Είναι κάτι που δεν το ξεχάσαμε  και δεν θα το ξεχάσουμε και τώρα.

Συνδημότισσες Συνδημότες

Στα νέα δεδομένα «Μαζί» θα συνεχίσουμε, γνωρίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, γνωρίζοντας πώς να τα αξιοποιήσουμε και να τα αναδείξουμε. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε  καθημερινά  για ένα καλύτερο αύριο.

Απευθυνόμαστε σήμερα, σε όλους τους δημότες του νέου δήμου Γρεβενών με τη φιλοδοξία να συνεχιστεί  η ειλικρινής σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ μας.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και τις καλούμε σε  συνεργασία,  μαζί να ανοίξουμε τους νέους ορίζοντες που απαιτεί η σύγχρονη εποχή μας.

Απευθυνόμαστε στους νέους μας, γιατί η φωνή τους, η φωνή της νέας γενιάς είναι η φωνή του αύριο και πρέπει να ακούγεται.

Απευθυνόμαστε σήμερα σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας για το  Δήμο Γρεβενών, το δικό μας συμβόλαιο με την κοινωνία και τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε ως Δημοτική Αρχή.

Οι τρεις βασικοί άξονες, πάνω στους οποίους στηρίζεται το πρόγραμμά μας είναι: α)ισόρροπη ανάπτυξη, β)σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση, γ)βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο πρόγραμμα μας θέτουμε ως στρατηγικό στόχο  την ισόρροπη Ανάπτυξη, μέσω της αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της προσέλκυσης επενδυτικών και επιχειρηματικών δράσεων σε όλους τομείς, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, μόνο έτσι θα δημιουργηθούν  συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους του δήμου, μόνο έτσι  θα μείνουν οι νέοι μας στον τόπο τους

Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνανθρώπου μας.

Οι πόρτες του δήμου Γρεβενών θα είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτές για όλους τους πολίτες. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, να ακούμε όλους εσάς, και να ενσωματώνουμε τις ανάγκες αλλά και τις απόψεις σας, στις ενέργειες και δράσεις μας.

Γι’ αυτό και ως νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε όπως κάναμε μέχρι σήμερα, να συνενώνουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και ποτέ, δεν θα τις διαιρούμε.

Ο συνδυασμός μας «ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» στηρίζεται σε νέους ικανούς ανθρώπους, σε νέα μυαλά, που σε συνδυασμό με την εμπειρία καταξιωμένων συμπολιτών μας, μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι για το δημοτικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που παρουσιάζουμε.

Με εφόδιο την εμπειρίας μας είμαστε αποφασισμένοι, να συνεχίσουμε να απαιτούμε δυναμικά και να διεκδικούμε αποτελεσματικά όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Θα διεκδικήσουμε  «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα» ως ανταποδοτικό, για την φιλοξενία προσφύγων στα Γρεβενά. Θα δώσουμε τέλος στην αδικία των τελευταίων χρόνων και θα προχωρήσουμε στη Μείωση των Δημοτικών Τελών κατά 20%

Ήρθε η ώρα  να κτίσουμε όλοι μαζί  ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών, ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, ένα δήμο που να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης παντού, σε κάθε γωνιά του.

Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζανε, κοιτάμε μπροστά  και μόνο μπροστά.

Μαζί προχωράμε στο Αύριο, με βηματισμό σταθερό και υπερήφανο  όπως ταιριάζει στην ιστορία του τόπου.

Μαζί συνεχίζουμε για να πάμε το Δήμο μας  ακόμη πιο ψηλά,  με νέους ανθρώπους,  με όραμα και διάθεση για προσφορά.

Μαζί συνεχίζουμε για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες.

Μαζί συνεχίζουμε για τα Γρεβενά που αγαπάμε».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου