ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Παραιτήθηκε από το Οργανωτικό της Νέας Δημοκρατίας, ο Χρήστος Βλαχοκώστας, εν αναμονή της υποψηφιότητάς του στον Νομό Γρεβενών στις ερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές..

Μετά από τρεισήμισι χρόνια στο Οργανωτικό της ΝΔ έδωσα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Αν. Γραμματέα Αξιολόγησης και
Επιμόρφωσης στελεχών.

Ευχαριστώ ολόψυχα τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη για τη αγαστή συνεργασία μέχρι σήμερα.

Ευχαριστώ ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν και αυτός και οι συνάδελφοι μου Αναπληρωτές, όπως και για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες μου.

Με άξονες την Αξιολόγηση και την Επιμόρφωση έχω συμμετάσχει σε πάνω από 200 συνεδριάσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Έχω πει πολλές φορές ότι οι όποιες θέσεις ευθύνης έρχονται και με τη βοήθεια της τύχης.





Πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο momentum. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι θέσεις έρχονται και παρέρχονται.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος που έχεις να αφήσεις το αποτύπωμα σου πρέπει να είναι πεπερασμένος (γνωστή και η εμμονή μου στις 2 θητείες), οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν.

Αυτό που μένει και συνεχίζει να σε ακολουθεί είναι ορισμένες ανθρώπινες σχέσεις που γίνονται πλέον σχέσεις ζωής, σφυρηλατημένες πάνω σε κοινά βιώματα. Αυτό είναι και το όμορφο σε κάθε ταξίδι, πολιτικό ή μη…

Σε κάθε περίπτωση και για ότι προκύψει στη συνέχεια είναι δεδομένη η αμέριστη στήριξη στη Γραμματεία και στον Πρόεδρο μας, διότι και αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου