ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Όταν αποσύρθηκε η διασημότερη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών..



ΗΤΑΝ 2014:

Αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της με ένα γράμμα και δηλώνει ότι θα αλλάξει επάγγελμα.

Έχει ύψος μόλις 1,58μ., είναι 42 ετών και το όνομά της είναι πρώτο στις αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Η Lisa Ann είναι, ή μάλλον ήταν, μια από τις διασημότερες, αν όχι η διασημότερη, πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Ωστόσο, αποφάσισε να αποσυρθεί πάνω στην κορύφωση της πολυετούς καριέρας της.



Η Αμερικανίδα, προς απογοήτευση των πιστών θαυμαστών της, αποφάσισε να κρεμάσει τα… σέξι εσώρουχά της και να αποσυρθεί από τη βιομηχανία του πορνό, εξηγώντας μάλιστα και το λόγο σε ένα μακροσκελές γράμμα 10 σελίδων που ανέβασε στα social media: «Σας ευχαριστώ όλους για τη ζωή που μου επιτρέψατε να ζήσω, για τόσα χρόνια. Όσα για τα χρόνια που έπαιζα για να σας κάνω χαρούμενους να το ξεκαθαρίσω. Ήταν όλα πραγματικά και τέτοιο είναι και αυτό (το χειρόγραφο). Και έτσι είμαι και εγώ. Η πραγματική Lisa Ann».

Το σημείωμα αποχαιρετισμού




Η διάσημη πρωταγωνίστρια, αναφέρει επιπλέον ότι θα ξεκινήσει άμεσα να γράφει ένα βιβλίο για τη ζωή της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι από εδώ και πέρα στόχος της είναι να διαπρέψει στο fantasy football.

Η Ann εκτός από μπροστά από τη κάμερα, εργάστηκε και πίσω από αυτές ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Έχει συμμετάσχει σε 289 ταινίες, κερδίζοντας μια θέση στο «Hall of Fame» του πορνό.




newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου