ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Χριστίνα Κυριακίδου, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανατροπή – Δημιουργία» : "Σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα" ...

Με αφορμή την επίσκεψη της Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης κας Ελευθερίας Χατζηγεωργίου
στα Γρεβενά και τη συνάντησή της με πολιτιστικούς συλλόγους του νομού μας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις μου.
«Τα Γρεβενά έχουν πολλές δυνατότητες». Η φράση που ακούγεται πάντα σε ανάλογες συζητήσεις κυριάρχησε και σε αυτή τη συνάντηση. Πράγματι, η φύση, η Βασιλίτσα, τα γεφύρια, τα μανιτάρια, τα αρχαιολογικά ευρήματα και το παλαιοντολογικό μουσείο, μας δίνουν ένα πρόσφορο έδαφος δράσεων που δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε, χρειάζεται απλώς μια συντονισμένη προσπάθεια για να τα αναδείξουμε. Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την πρωτοβουλία μπορεί να έχει η Υπουργός, που έδειξε ότι ξέρει να ακούει και να συνεργάζεται. Δεσμεύτηκε άλλωστε να ξαναέρθει στα Γρεβενά, ώστε να συζητηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την τουριστική, περιβαλλοντική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.
Κατά τη γνώμη μου αυτό που χρειάζεται να γίνει μέχρι το επόμενο ραντεβού είναι με πρωτοβουλία της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι εμπλεκόμενοι φορείς να επεξεργαστούν ένα κοινό ολοκληρωμένο σχέδιο που θα αφορά και θα ευνοήσει ισότιμα όλους, ώστε τα Γρεβενά να γίνουν ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός δώδεκα μήνες το χρόνο.
Σε αυτήν τη προσπάθεια δηλώνω παρούσα.

Χριστίνα Κυριακίδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό
 «Ανατροπή – Δημιουργία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου