ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψήφιων δημοτικών συμβούλων σε Κοινότητες των Δ.Ε. Αγ. Κοσμά, Βεντζίου και Γρεβενών (εικόνες)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας,  στο πλαίσιο της
προεκλογικής του εκστρατείας πραγματοποίησε επισκέψεις σε κοινότητες των ΔΕ Αγ. Κοσμά (Καληράχης, Κυδωνιών, Μεγάρου, Οροπεδίου), Βεντζίου (Κνίδης, Έξαρχου) και Γρεβενών (Ροδιάς, Σύδενδρου) το διήμερο 21-22 Μαΐου.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον συνόδευσαν άκουσαν προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και τις προτάσεις τους. Οι κάτοικοι του κατήγγειλαν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και παζαρέματα πίσω από το μπάλωμα λακκουβών την τελευταία περίοδο και τις υποσχέσεις για δίμηνες προσλήψεις στο Δήμο.

Ο κ. Παλάσκας με τη σειρά του διαβεβαίωσε ότι η συχνή επαφή που είχαν όλη αυτή την περίοδο θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές. «Δεν αρκεί να κάνουμε τα παράπονά μας στο δήμαρχο. Χρειαζόμαστε ένα δήμαρχο που πηγαίνει να δει και να μάθει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που τα γεννούν», σημείωσε.

Κλείνοντας  ο κ. Παλάσκας υποστήριξε ότι «οι πολιτικοί του χθες που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραμείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα. Δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτα που δεν θα κάνω. Δεν είναι στη φύση μου ούτε το ψέμα ούτε η συναλλαγή».


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου