ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Λάζαρος Χαραλαμπιδης: Μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά με τους συνυποψήφιους συναδέλφους μου, ισχυροποιώντας την νικηφόρα παράταξη «Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας»

Συμπατριώτες φίλοι και φίλες συνδημότες.
Η αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές
φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δρώμενα.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων και κυρίως νέων στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Γνωρίζω πολύ καλά τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στον δημόσιο βίο.

Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του Δήμου Γρεβενών γιατί, είναι οι αξίες που με αυτές πολιτεύομαι.

Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά με τους συνυποψήφιους συναδέλφους μου, ισχυροποιώντας την νικηφόρα παράταξη «Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας».

Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Γρεβενών κ. Κώστα Παλασκα, ο οποίος έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του τόπου.

Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας ! Υπόσχομαι να την τιμήσω !

Με εκτίμηση

Λάζαρος Χαραλαμπιδης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό « Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου