ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες



Μέρες σαν κι αυτήν είναι η ανταμοιβή για όλες τις στιγμές που έχεις αισθανθεί
απελπισία, για τις αγωνίες που τραβάς, για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Επειδή το γλυκό σου μωράκι σού χαμογελάει κι ας μην ξέρει ότι σήμερα είναι η Γιορτή της Μητέρας, αρκεί που το ξέρεις εσύ. Ή επειδή το παιδί σου θα σου δώσει μια ζωγραφιά με μια τεράστια καρδιά που μέσα θα γράφει «Μαμά Σ’ Αγαπώ!». Ή επειδή ο άντρας σου θα σου φέρει ένα λουλούδι, σε ένδειξη αναγνώρισης για όλα όσα καταφέρνεις να κάνεις και στα μάτια του φαντάζουν βουνό.

Αυτή η ζεστασιά της αγάπης που σε κατακλύζει είναι ένα βάλσαμο για όλες τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας . Για τα χωρίς λόγο κλάματά του, για τα «όχι», για τα «θέλω τώρα», για τους τσακωμούς. Αλλά και για τους πυρετούς που φοβάσαι, για τη μόνιμη έλλειψη ύπνου, για τον φόρτο εργασίας εντός κι εκτός σπιτιού, για τον πανικό που ώρες – ώρες σε πιάνει για το πώς θα τα προλάβεις όλα. Για όλα τα «δεν μπορώ άλλο»…

Όλα αυτά διαγράφονται με μιας. Μαγικά. Γιατί έρχεται αυτό το φιλί από το δικό σου πιο αγαπημένο πλάσμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σου δίνει την πιο γλυκιά αγκαλιά και σου λέει ότι σε αγαπάει πολύυυυυυ!!! Κι εσύ παραδίδεσαι άνευ όρων. Όλα τα σύννεφα εξαφανίζονται από τον προσωπικό ουρανό σου κι αισθάνεσαι ότι ναι, αυτό το πλάσμα τα αξίζει όλα. Όλες σου τις θυσίες κι όλη σου την αγάπη και την φροντίδα. Ότι αξίζει να δώσεις τη μάχη για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία στο δρόμο για να το μεγαλώσεις σωστά.

Δεν είναι εύκολο, όπως τίποτα που αξίζει τον κόπο δεν είναι. Εσύ όμως θα προσπαθήσεις, θα βάλεις τα δυνατά σου. Θα σταθείς αντάξια του ρόλου σου. Δεν είναι εύκολη δουλειά να είσαι μάνα. Είναι όμως η πιο σημαντική!

Χρόνια σου πολλά!

imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου