ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η Έλενα Κουντουρά και τα νέα αστέρια της Ευρωβουλής…




Οι ευρωεκλογές τελείωσαν, οι ψήφοι καταμετρήθηκαν (λέμε τώρα), και ο κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του.


Η Ελλάς, δια μίαν ακόμη φοράν, στέλνει στις Βρυξέλλες την αφρόκρεμά της.

Στέλνει μορφωμένους, γλωσσομαθείς, και πάνω απ’ όλα πατριώτες, για να την εκπροσωπήσουν στα «υπόγεια» του ευρωπαϊκού πολιτικού και οικονομικού γίγνεσθαι. Στο άντρο δηλαδή των «κακών κσαίνων τοκογλύφων», που έλεγε κι ο Αλέξης πριν γίνει το κανίς της Μέρκελ…

Και ποιο αστέρι λάμπει πιο πολύ απ’ όλα; Ακόμη και από την έκπληξη Βελόπουλος;

Η κα Έλενα Κουντουρά. Η οποία αποδεικνύεται όχι μόνο παντός καιρού, αλλά και ο θηλυκός Γκαστόνε Ντακ της εγχώριας (προς το παρόν) πολιτικής.

Σκεφτείτε το.

Από μοντέλα πήδηξε στην πολιτική, και περνώντας από τα πάνελ του Μάκη και άλλων παρόμοιων opinion makers, εντάχθηκε ως σφόδρα πατριώτισσα ελληνέζα, και αντιμνημονιακιά αγαναχτίστρια, στους Αν. Ελ του Μπάνου.

Εκεί διέπρεψε στον αγαναΧτισμό, και στη συνέχεια, αν και με μόλις 3.5% περίπου, το εν λόγω κόμμα συγκυβέρνησε με την Πρώτη Φορά Αριστερά!
Με την Κουντουρά να υπουργεύει!
Στη συνέχεια, και μόλις είδε το αυγό να μπαίνει στον ποπό και να ζορίζεται, μόλις δηλαδή οι Αν.Ελ άρχισαν να φλερτάρουν με τη λήθη, έκανε την επανάστασή της και δήλωσε και αυτή κομμουνίστρια, εντασσόμενη στον Σύριζα, και καταγγέλλοντας τον μέντορά της!
Ξανά μανά υπουργός δηλαδή.
Και επειδή είναι γάτα με πέταλα, μόλις οσμίστηκε τον καταποντισμό της νέας της στέγης, κατάφερε με ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις και όντας βουλευτίνα έβαλε υποψηφιότητα για την ευρωβουλή, πάντα με τον Σύριζα.
Και εξελέγη! Νομίζω δεύτερη…
Αν αυτό δεν λέγεται πολιτική διαίσθηση, ή καπατσοσύνη, ή απλά κωλοφαρδία, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να παίζει.
Λέτε να μιλάει κι αυτή με κανέναν Άγιο Ευφραίμ; Να ακούει δηλαδή φωνές;
Έτσι, με αυτά και με αυτά, ο ριζοσπαστικός αριστερός ΣΥΡΙΖΑ, με εκατοντάδες μπαρουτοκαπνισμένα στα πεζοδρόμια και στα κινήματα στελέχη, εκπροσωπείται στην ευρωβουλή από την όψιμη πασιονάρια Κουντουρά, τον διανοούμενο ζεν πρεμιέ (για κυράτσες σε κλιμακτήριο) Γεωργούλη, και τον «γκρεμιστή» του καπιταλισμού και του κεφαλαίου… Πέτρο Κόκκαλη!
Κερδάμε, που λέει κι ο Καρανίκας.
Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, αυτή στέλνει στην Ευρώπη τον μέχρι προχθές λάβρο αντιευρωπαϊστή Κυμπουρόπουλο, και βέβαια τον πολυμαθή τεχνοκράτη Ζαγοράκη…
Κι εκεί κερδάμε.
Το Κινάλ στέλνει κλασικά την Εύα την Καϊλή, ένα από τα πιο ακονισμένα μυαλά της γενιάς μας, ενώ η Χρυσή Αυγή στέλνει τον μπρουτάλ λόγιο Λαγό, που αν δεν κάνω λάθος έχει απαγόρευση εξόδου από την χώρα καθότι υπόδικος. Κάτι σαν τον Μανώλη Γλέζο δηλαδή, που είχε εκλεγεί πρώτος, αλλά δεν έμπαινε σε αεροπλάνο!
Μόνο στη μπανανία μας αυτά.
Όσο για τον συγκαμένο, αυτός δεν στέλνει κανέναν. Μάλιστα (δεν χορταίνω να το λέω) πήρε λιγότερες ψήφους απ’ όσες πήρε το νεοπαγές κόμμα του Ψιψινάκη!
Σχεδόν όσες πήρε δηλαδή κι ο Δημοσθένης Βεργής! Ή το Ποτάμι…
Μεγάλη κατάντια για τον άλλοτε «πατριδάρχη» μας.
Εκείνος βέβαια που έκανε την μεγάλη έκπληξη είναι ο Βελόπουλος.
Που ψηφίστηκε μετά μανίας, ειδικά από τις χιλιάδες των νέων μας που επέστρεψαν άρον άρον από την ξενιτιά για να τον ψηφίσουν, και να βάλουν κι αυτοί ένα λιθαράκι στην προκοπή του τόπου.
Ο οποίος Βελόπουλος, που το κόμμα του πήρε μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι έπαιρνε ο παλιός καλός ΣΥΡΙΖΑ επί δεκαετίες, ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στον Χατζηνικολάου, και μεταξύ άλλων είπε και το πώς ο Σαμαράς τον παρακαλούσε να τον κάνει υπουργό, αλλά αυτός αρνήθηκε, ή κάπως έτσι, δεν πολυκατάλαβα, διότι αμέσως έσπευσα να σπάσω την τηλεόραση.
Διότι, αν θυμάμαι καλά, αυτός παρακαλούσε τότε για να πάει στη ΝΔ από το ΛΑΟΣ, αλλά ο Σαμαράς έβαλε βέτο στο όνομά του, όπως και σε εκείνο του ρήτορα διανοητή Ανατολάκη…
Βέβαια, μπορεί να μη θυμάμαι καλά… ποιος ξέρει;
Ή απλά να είμαι ποταπός και κακοήθης.
Εξάλλου ποιος Σαμαράς, ποιος Κυριάκος, ποιος Μπαρουφάκης, και αηδίες;
Όταν έχεις στα χέρια σου γνήσιες, αυθεντικές, χειρόγραφες επιστολές του Ιησού (στα γαλλικά παρακαλώ), δεν μασάς από κανέναν τίποτα…
Οι ουρανοί είναι δικοί σου!
ΥΓ- Τελικά, όπως μαθαίνω, έληξε το θρίλερ για το ποιος πάει ευρωβουλή. Αμοιράς ή Ζαγόρ… και έτσι, η ένωση ιδιοκτητών ελληνάδικων και κωλάδικων Βρυξελλών, μπορεί να ανασάνει.
Κέρδισε ο Ζαγόρ, άρα θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα τα μαγαζιά τους.
ΥΓ2- Φίλος μπαοκτζής, που γνωρίζει, με ενημέρωσε πως το γραφείο του Βελό έχει κατακλυστεί από ανθοδέσμες, και από αιτήσεις χιλιάδων πολιτευτών, που ζητούν να ενταχθούν στο κόμμα του ενόψει εκλογών.
ΥΓ3- Ένας ακόμη λόγος που καταποντίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, και που δεν έχει αναλυθεί δεόντως, είναι το γεγονός ότι όλοι εκείνοι οι συμπαθείς Ρομά που παρέστησαν στις συγκεντρώσεις του Αλέξη, επέστρεψαν στην Βουλγαρία χωρίς να περάσουν πρώτα από τις κάλπες.
Κάποιος δηλαδή ολιγώρησε. Θα πέσουν άραγε κεφάλια στη Κουμουνδούρου;
Τι λέει η Μπεριστέρα;

Του Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. εκπληκτικό άρθρο με καυστικά σχόλια, που αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της σημερινής Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή