ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα Αθανάσιου Μ.Φωλίνα

Φίλες και φίλοι,
Αφήνοντας να περάσει λίγος χρόνος από την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων
των εκλογών, ακόμη δεν έχουν καταλαγιάσει τα έντονα συναισθήματα και οι σκέψεις που δημιουργήθηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Από το όμορφο αυτό ταξίδι πήρα από τους υποψήφιους όλων των παρατάξεων και ιδιαίτερα από τον κ. Κασαπίδη ένα μεγάλο, ξεχωριστό μάθημα, αυτό του πολιτικού πολιτισμού, της πρωτοπόρου ιδεολογίας και του κοινού οράματος για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.Σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτό.

Ο καθένας φυσικά ερμηνεύει τα αποτελέσματα των εκλογών με διαφορετική ματιά. Όλες οι ερμηνείες είναι αποδεκτές. Πρωταρχική σημασία όμως έχει το αποτέλεσμα στο τέλος της θητείας και το έργο που θα έχουμε έως τότε επιτελέσει.






 Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν, φίλους και οικογένεια, όλους όσους με ψήφισαν, ιδιαίτερα όμως όλους εσάς που επιλέξατε να μη με ψηφίσετε, γιατί μου δώσατε ένα νέο κίνητρο, μια νέα δύναμη, έναν ξεχωριστό στόχο να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη περισσότερο, για να σας πείσω, εκπροσωπώντας την περιφερειακή ενότητα Γρεβενών στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Προσωπικά, μου είναι δύσκολο να διαχειριστώ την αγάπη που μου δώσατε όλο αυτό το διάστημα. Είμαι όμως εδώ όπως και πριν, ακόμη πιο δυνατός, για να συνεχίσω τον αγώνα που κάνουμε τόσα χρόνια. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί.

Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό.

Θα είμαι ο Σάκης που όλοι γνωρίζετε...

Σας κοιτώ στα μάτια…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου