ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

H Μαρία Χατζηλιάδου – Μαχαιρά, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Γρεβενών





Η Μαρία Χατζηλιάδου–Μαχαιρά γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Είναι πτυχιούχος μηχανικός γεωτεχνολογίας και περιβάλλοντος,
ολοκληρώνοντας και τις σπουδές της ως γεωπόνος.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στα Γρεβενά περισσότερο από 15 χρόνια. Είναι σύμβουλος σε επιχειρήσεις και αγρότες, αναλαμβάνοντας μελέτες προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης και την υποστήριξη σε κοινοτικά προγράμματα. Είναι υπεύθυνη για τις γεωπονικές υπηρεσίες και τη διαχείριση των πελατών της εταιρίας ΑΦΟΙ ΜΑΧΑΙΡΑ Ο.Ε. «Επιχειρησιακή Ανάπτυξη», η οποία είναι Φορέας στα πλαίσια του Ο.Σ.Δ.Ε. του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Αντίστοιχα είναι υπεύθυνη για το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης συμμετέχοντας σε ερευνητικές προτάσεις σε θέματα γεωργίας ακριβείας και καλλιέργειας αρωματικών φυτών, με στόχο τη δημιουργία εργαλείων λήψης αποφάσεων και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους αγρότες.

Έχει συμβάλλει στις αγροτικές εργασίες (καπνοπαραγωγή) της οικογενείας της από μικρή ηλικία στην Ποντινή Γρεβενών. Ακόμη και σήμερα συμβάλλει σε αγροτικές εργασίες καθώς είναι παραγωγός λεβάντας.

Η Μαρία διετέλεσε μέλος της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Γρεβενών, συμμετέχει ενεργά στην Π.Ε.Φ.Α. (πανελλήνιο σωματείο φορέων στα πλαίσια του Ο.Σ.Δ.Ε.), είναι τομεάρχης αγροτικού της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Γρεβενών και είναι μέλος σε πολλούς τοπικούς συλλόγους.

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Γρεβενά, Τ.Κ. 51100
Τηλ.: 6947004462
Email: maria@maheras.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου