ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση του 20χρονου - Βρέθηκε καλά στην υγεία του



Καθοριστικός ήταν ο ρόλος των κατοίκων καθώς γνώριζαν πολύ καλά την περιοχή και μπόρεσαν να καθοδηγήσουν τους άντρες της ΕΜΑΚ, να εντοπίσουν τον 20χρονο..


Τέλος στην αγωνία, έπειτα από δυο 24ωρα ερευνών από τα σωστικά συνεργεία, με τον 20χρονο να εντοπίζεται καλά στην υγεία του τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/6).

Σημειώνεται ότι ο φοιτητής είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Παρασκευής. Στις 9 το βράδυ έφυγε από το σπίτι του με τα πόδια, και από εκείνη τη στιγμή δεν τον ξαναείδε κανείς.

Βρέθηκε στα Καλέσσα
Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης κ.Λαουδάκη που μίλησε στο neakriti.gr: «αρχικά ένας κάτοικος της περιοχής υποστήριξε ότι άκουσε κάτι σαν φωνές ή κλάματα σε μια αγροτικής περιοχή στα Καλέσσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΤΑΕ και άντρες έσπευσαν στο σημείο αλλά η έλλειψη φωτισμού δεν βοήθησε να βρεθεί ο αγνοούμενος. Έπειτα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ και μετά από αναζήτηση βρέθηκε ο 20χρονος. Ήταν ταλαιπωρημένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

Σε απόσταση από το σημείο εξαφάνισης
Καθοριστικός ήταν ο ρόλος των κατοίκων καθώς γνώριζαν πολύ καλά την περιοχή και μπόρεσαν να καθοδηγήσουν τους άντρες της ΕΜΑΚ ώστε να φτάσουν τελικά στο επιθυμητό σημείο.

Το σημείο εντοπισμού βέβαια απέχει αρκετά από το σημείο όπου εξαφανίστηκε ο 20χρονος φοιτητής, οπότε ο ίδιος καλείται πλέον να εξηγήσει πως βρέθηκε στην απομακρυσμένη περιοχή.

Ο 20χρονος σπουδάζει στην Αγγλία και μετά τη δήλωση εξαφάνισης κινητοποιήθηκαν οι αρχές αστυνομία, πυροσβεστική και «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου