ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Μειώστε το κόστος της επιχείρησής σας με 5 κινήσεις





Η μείωση των εξόδων σε προμήθειες δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση και η λάθος διαχείρισή τους μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια εσόδων για την επιχείρηση σας. Με ποιους, όμως, τρόπους μπορείτε να μειώσετε το κόστος των προμηθειών σας χωρίς να κατεβάσετε την ποιότητα;


Διπλός έλεγχος σε κάθε παραγγελία
Ακόμη και εάν εμπιστεύεστε απόλυτα τους προμηθευτές σας και δεν έχετε κανένα παράπονο από τη μέχρι τώρα συνεργασία σας, είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε πάντα τις ποσότητες των προμηθειών που έχετε παραγγείλει, καθώς και τις τιμές τους, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, όταν έρθει η ώρα της πληρωμής.
Σωστή κοστολόγηση των υπηρεσιών σας
Είναι αρκετά σημαντικό να εξετάσετε αναλυτικά κάθε προΐόν σας, πριν καταλήξετε στην κοστολόγηση του στον κατάλογο σας. Όλα τα προΐόντα θα πρέπει να έχουν λογικές για τη αγορά τιμές, οι οποίες θα είναι ανάλογες με το κόστος των υλικών τους.
Η αύξηση, βέβαια, στο κόστος των υλικών ενός προΐόντος δεν σημαίνει και απαραίτητα αύξηση στον τιμοκατάλογο, καθώς μπορείτε να επιλέξετε διάφορες εναλλακτικές, όπως μείωση της ποσότητας ή προσθήκη άλλων υλικών.
Ακριβής καταγραφή των προμηθειών σας
Κάθε προμήθεια, που μπαίνει στην αποθήκη σας, πρέπει να καταγράφεται. Εάν έχετε πάντα υπόψη σας τις ποσότητες προμηθειών, που βρίσκονται στη διάθεσή σας, καθώς και τις ημερομηνίες λήξης τους, γλιτώνετε από περιττές παραγγελίες, ενώ βάζετε σε προτεραιότητα εκείνα που λήγουν πιο σύντομα.
Λέξη κλειδί, λοιπόν, για τη μείωση του κόστους των προμηθειών είναι ο έλεγχος. Όταν ελέγχετε διεξοδικά όλα τα στάδια, ειδικά αυτά που αφορούν στα τρόφιμα, από την αγορά μέχρι το σερβίρισμά στους πελάτες σας, εξασφαλίζετε ότι δεν θα προκύψουν περιττά έξοδα.

Πρωτογενής πηγή: cabare.gr 





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου