ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

zvdia





Βασικός στόχος είναι να σε αγαπήσει, να καταφέρει να σου ανοιχτεί συναισθηματικά και να δημιουργηθεί μεταξύ σας
συναισθηματικό δέσιμο. Ο στόχος αυτός δεν είναι πάντα εύκολος γιατί όταν υπάρχει έρωτας δεν μπορείς να δεις κάποια πράγματα καθαρά και έτσι όπως πρέπει. Η αστρολογία σε βοηθά λοιπόν και σου δείχνει 5 τρόπους για να σε αγαπήσει αληθινά το ζώδιο που εσύ θέλεις!

Δες λοιπόν το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε 5 σημαντικούς τρόπους για να το κάνεις να σε αγαπήσει:

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Κριός

1. Να είσαι ο εαυτός σου, γιατί το Κριάρι, θέλει να έχει στο πλάι του ένα άτομο με προσωπικότητα αλλά και αυθεντικότητα. Μην προσπαθήσεις να τον πείσεις για κάτι που δεν είσαι, εξέφρασε τον αληθινό σου εαυτό, μην ντραπείς να εκδηλώσεις ακόμα και τις αδυναμίες σου.

2. Να του αφήνεις χώρο για να αναπνέει και να νιώθεις ελεύθερος! Ο Κριός δεν αντέχει την καταπίεση, θέλει να μπορεί να κινείται ανεξάρτητα. Μην ξεχνάς ότι είναι ένα άτομο δραστήριο και η αγάπη για το Κριάρι δεν αποδεικνύεται με τη θυσία της ανεξαρτησίας του.

3. Δείξε του ότι εμπιστεύεσαι τις πρωτοβουλίες του και άφησε τον να κάνει τα κουμάντα. Σύμφωνα με τον Κριό, σε μία σχέση πρέπει κάποιος να είναι ο αρχηγός, στην συγκεκριμένη περίπτωση το Κριάρι πρέπει να έχει πάντα το προβάδισμα.

4. Φέρσου διπλωματικά και υποχωρητικά στις εκρήξεις και στους καβγάδες που το Κριάρι προκαλεί! Μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς αλλά θυμήσου ότι ένας Κριός αυτό που στην ουσία επιθυμεί είναι να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που τον ηρεμεί.

5. Μην κάνεις ποτέ τον Κριό να είναι η προτεραιότητα της ζωής σου, το Α και το Ω σου. Το Κριάρι θέλει έναν σύντροφο που δεν θα είναι μόνιμα κολλημένος πάνω του, αλλά θα έχει μία γεμάτη και δραστήρια ζωή, αυτό το θαυμάζει και το αγαπά!


5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Ταύρος

1. Να διατηρείς μία προσεγμένη και καλόγουστη εμφάνιση. Μπορεί να σου ακούγεται κουτό, όμως ο Ταύρος δίνει μεγάλο ρόλο στο παρουσιαστικό του συντρόφου του και θέλει το άτομο που είναι στο πλευρό του να είναι πάντα αριστοκρατικό και αισθησιακό ώστε να του είναι ποθητό.

2. Πείσε τον ότι λες αλήθεια! Ο Ταύρος είναι καχύποπτος και δεν εμπιστεύεται εύκολα. Για να σε αγαπήσει πρέπει να του δώσεις το πράσινο φως ότι του λες όλη την αλήθεια και ότι δεν του κρατάς μυστικά!

3. Δώσε του χρόνο! Ο Ταύρος έχει τους δικούς του αργούς ρυθμούς, τους οποίους πρέπει να κατανοήσεις και να συμβιβαστείς με αυτούς! Μην τον πιέζεις εδώ και τώρα για απαντήσεις, μην ζητάς ντε και καλά να γίνει το δικό σου τη στιγμή που θέλεις. Πήγαινε με τους νωχελικούς ρυθμούς του!

4. Ικανοποίησε τις ερωτικές του προσδοκίες! Ο Ταύρος είναι πολύ ερωτικός και για να μπορέσει να ανοιχτεί συναισθηματικά και να σε αγαπήσει θέλει να είναι χορτάτος και ευχαριστημένος ερωτικά.

5. Υπερασπίσου και απέδειξε τα συναισθήματά σου με κάθε τρόπο, δεν είναι μόνο ότι θα τον κολακέψεις αλλά θα τον κάνεις να δεθεί μαζί σου!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Δίδυμος

1. Επικεντρώσου σε τρόπους που θα χαρίσουν σε εσένα και στον Δίδυμο νέες εμπειρίες. Ο Δίδυμος θέλει μαζί με το ταίρι του να κάνει πάντα πρωτότυπα πράγματα και να συλλέγει στιγμές που θα έχει αργότερα να συζητά και να θυμάται.

2. Κατανόησε τον πολυσύνθετο τρόπο σκέψης του και δώσε «τροφή» στο μυαλό του! Ο Δίδυμος για να αγαπήσει εσένα σαν άνθρωπο, πρέπει να αγαπήσει τον τρόπο σκέψης σου αλλά και τις γνώσεις σου!

3. Απέφυγε την γκρίνια και άσε το πεδίο ελεύθερο. Όσο πιο χαλαρά είναι τα λουριά, τόσο περισσότερο κοντά σου θα έρχεται και θα σε αναζητά. Θυμήσου ότι ένας Δίδυμος δεν θέλει ποτέ να πνίγεται συναισθηματικά.

4. Δέξου το γεγονός ότι οι φίλοι του κάποια στιγμή θα έρχονται πιο πάνω από εσένα. Κάνε το ίδιο και εσύ, κράτησε ζωντανή την κοινωνική σου ζωή!

5. Διατήρησε ζωντανή και ενδιαφέρουσα την επικοινωνία ανάμεσά σας!

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Καρκίνος..

Η συνέχεια εδώ


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου