ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Δύο αθλητές ποδηλασίας νεκροί - ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 62χρονη γυναίκα βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με ομάδα έξι ποδηλατών!!

Αθλητές ποδηλασίας ήταν, κατά πληροφορίες, οι δύο άνδρες που βρήκαν τον θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα το μεσημέρι της Κυριακής.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 62χρονη γυναίκα βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με ομάδα έξι ποδηλατών που επέστρεφαν κατά τις 13.00 το μεσημέρι στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι έξι ποδηλάτες, με δύο από αυτούς να αφήνουν την τελευταία τους πνοή λίγο αργότερα.

Αθλητές ποδηλασίας οι δύο νεκροί στην Πτολεμαΐδα

Οι δύο ποδηλάτες που έχασαν τη ζωή τους είναι αθλητές ποδηλασίας που έχουν λάβει μέρος σε μια σειρά από αγώνες τα τελευταία χρόνια. Ο ένας, ονόματι Γ.Π., 25χρόνων, φαίνεται πως κατάγεται από το χωριό Πλατανόρρευμα Κοζάνης, ενώ ο δεύτερος ονομάζεται Γ. Μ., είναι 24 ετών και έχει καταγωγή από την Εδεσα.

Ο Γ.Μ. 24 ετών από την Εδεσα είχε λάβει μέρος σε σειρά από αγώνες ποδηλασίας
Ο Γ.Μ. 24 ετών από την Εδεσα είχε λάβει μέρος σε σειρά από αγώνες ποδηλασίας

Και οι δύο νεαροί που έχασαν τη ζωή τους στο οδόστρωμα ένα χιλιόμετρο έξω από την Πτολεμαΐδα φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο στη Φλώρινα. Οπως ανέφερε ο διοικητής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκαν, οι δύο ποδηλάτες τραυματίστηκαν σοβαρά και οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό τους.

Ο Γ. Π. από την Κοζάνη σπούδαζε και εκείνος στη Φλώρινα
Ο Γ. Π. από την Κοζάνη σπούδαζε και εκείνος στη Φλώρινα

Δώδεκα οι ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα
Οι έξι ποδηλάτες επέστρεφαν από πρωινή διαδρομή στην οποία μάλιστα συμμετείχαν συνολικά 12 αθλητές και για άγνωστο λόγο ακολούθησαν διαφορετικές πορείες κατά την επιστροφή στην Πτολεμαΐδα. Η γυναίκα που συγκρούστηκε με τα ποδήλατα 1 χλμ έξω από την πόλη, 62 ετών, μετήχθη επίσης στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη και αναμένεται να δώσει κατάθεση στην αστυνομία που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Το αυτοκίνητο της 62χρονης που χτύπησε τους ποδηλάτες στην ΠτολεμαΐδαΤο αυτοκίνητο της 62χρονης που χτύπησε τους ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα
Σοβαρή πάντως φαίνεται πως κρίνεται η κατάσταση της υγείας για δύο από τους ποδηλάτες, με τον διοικητή του νοσοκομείου Πτολεμαΐδος να σημειώνει πως και οι τέσσερις νοσηλεύονται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου