ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Δέσποινα Μπάκα: "Ο Χρίστος Βλαχοκώστας είναι ίσως πολύ "μεγάλος" για μας, για να τον χωρέσουμε!!"





"Διαφάνηκε περίτρανα άλλη μια φορά , ωστόσο, ότι το σαθρό πολιτικό σύστημα
δεν αποδέχεται γνήσιους ανθρώπους, ως μαγιά για την εξυγίανση του....."
Εγραφα το 2012!
Οι ιστορίες επαναλαμβάνονταιι από οτι πληροφορούμαι και αυτη τη φορα εις βαρος του αξιόλογου συμπολιτη μας Χριστού Βλαχοκωστα. Γιατι είναι ισως πολυ "μεγαλος" για μας, για να τον χωρέσουμε!




Γιατι οι πλουσιες περγαμηνες και το αδιαμφισβητο ήθος του φόβισαν τους θελοντες να κρατάνε τον τοπο τσιφλικι της ρουσφετολογιας και του τυχοδιωκτισμου.
Κριμα και μονο κριμα για αυτη την κοινωνία που καρποφορεί αξιοσύνη στα παιδιά της, μα κατόπιν τα κλωτσάει από φόβο μήπως το φως τους νικησει τα σκοτάδια του τακτικισμου της στασιμότητας!


Δέσποινα Μπάκα

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στην κ.Μπακα για το αξιοπροσεκτο και καθ ολα αληθινο σχολιο της Αυτο συμβαινει διαχρονικα.Συμφωνω απολυτως και το προσυπογραφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαριτήρια στην κυρία Μπάκα ,για το υπέροχο σχόλιο που έκανε! Συμφωνώ απόλυτα μαζί της, επειδή γνωρίζω από παιδί τον κύριο Βλαχοκώστα και τους υπέροχους γονείς του! Αλλά όπως πάντα στον τόπο μας ,δεν θέλουμε τους δυνατούς, τους έξυπνους, τους ανθρώπους που λατρεύουν τον τόπο τους και θέλουν να τον ανεβάσουν ψηλά! Τι κρίμα! Κάποιοι γίνονται αφορμή ,να φεύγει ο κόσμος και να προσανατολίζεται σε άλλα κόμματα ! Αυτά πρέπει να τα βλέπει και να τα προβλέπει ο Κύριος Μητσοτάκης και να ρωτάει τους γνήσιους Νεοδημοκράτες,που χρόνια πολλά αγωνίσθηκαν για το Κόμμα,χωρίς τραπεζώματα και εναγκαλισμούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΕΤΟΣ: Οταν γράφετε ανώνυμα και προσβάλλετε κάποιους που γράφουν επώνυμα, δεν έχετε καμία δουλειά στον ΑΕΤΟ.. Εάν υποστηρίζεται μία άποψη, καλά θα ήταν να βάλετε και το ονομάτάκι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΒΡΙΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟΨΗ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή