ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Πόσα χρήματα έχει βγάλει μέχρι σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -Ζαλίζει το ποσό




Ο Γιάννης Αντεκόκουνμπομπ , ο Έλληνας Freak, είναι από τα χθες ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στον πλανήτη. Είναι ο φετινός MVP του ΝΒΑ
γιατί απλά το αξίζει.

Το αγόρι που ξεκίνησε από τη φτωχογειτονιά των Σεπολίων και έφτασε στην κορυφή του κόσμου, μόνο με το ταλέντο του και εξαιρετικά σκληρές δουλειές, ξεπερνώντας κάθε ώρα και στιγμή τον ίδιο τον εαυτό του και δίνοντας ένα ακόμη παράδειγμα για το τι θα πει την αριστεία.

Στα 24 του λοιπόν, έχει καταφέρει να εκπληρώσει τα πιο τρελά του όνειρα και να κάνει υπερηφάνεια όχι μόνο τον εαυτό του και την οικογένειά του, αλλά και μια ολόκληρη χώρα.

Το Forbes πριν από λίγο καιρό, στη σχετική του λίστα με τους πιο πλούσιους αθλητές κάτω των 30 ετών, συμπεριέλαβε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στη θέση 26, εκτιμώντας τα περιουσιακά στοιχεία του Greek Freak σε 43,2 εκατ. δολάρια.

Πόσα βγάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Όπως χαρακτηριστικά γράφει το Forbes, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Επέκτεινε τη συμφωνία του με τη Nike και αύξησε την ετήσια αμοιβή του από τα 20.000 δολάρια στα 9 εκατ. δολάρια. Και η αμοιβή θα αυξηθεί με την κυκλοφορία του πρώτου sneaker της Nike με την υπογραφή του Αντετοκούνμπο ».

Το 2016, ο Αντεκόκουνμπο υπέγραψε μια τετραετή σύμβαση με τις Μαλούκι Μπακς και επέκτεινε και για την περίοδο 2020-2021 αντί 100 εκατ. δολαρίων. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ισχύει ο κανόνας, όποιος φέρνει, παίρνει, αφού, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενη στάση, οι επιτυχίες του Greek Freak στο Μπακς φέρνουν 1,1 δισ. ευρώ .

Το Forbes συμπληρώνει ακόμη ότι το μισθό, τα κέρδη του Γιάννη Αντετοκούνμπο το χρόνο ανέρχονται στα 24,2 εκατ. ενώ οι ενισχύσεις από τα συμβόλαια του σε 19 εκατ. δολάρια.

economistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου