ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Σε λίγο ανακοινώνονται οι υποψήφιοι της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα -Ονόματα και εκπλήξεις



Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών στις 60
εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Τα στελέχη της Πειραιώς που είχαν επιφορτιστεί με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων έπρεπε να συμπληρώσουν ένα δύσκολο παζλ που φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε.

Η δυναμική του κόμματος, ειδικά μετά την νίκη της 26ης Μαΐου, δημιούργησε υπερπροσφορά υποψηφίων σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να συμπεριληφθεί σε αυτά ούτε καν το ένα τρίτο όσον εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Αυτό από τη μια έδωσε τη δυνατότητα να καταρτιστούν πολύ ισχυρά ψηφοδέλτια με πλουραλισμό, εκπροσώπηση όλων των κοινωνικών ομάδων και συμβολισμούς. Από την άλλη έπρεπε να αποφευχθούν γκρίνιες, αντιπαραθέσεις και η προσχώρηση δυσαρεστημένων στα ψηφοδέλτια μικρότερων κομμάτων.

Κάπως έτσι μπαίνει τέλος και στην αγωνία πολλών υποψηφίων που περίμεναν το επίσημο χρίσμα από την Πειραιώς προκειμένου να τρέξουν τις προεκλογικές τους καμπάνιες, αν και αρκετοί είχαν ήδη ξεκινήσει, αφού ο προεκλογικός χρόνος τους πίεζε.





Επίσης διευθετήθηκαν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν στον Νότιο και τον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, καθώς και στις δύο περιφέρειες είχε ανακοινωθεί ένας επιπλέον άντρας υποψήφιος από ότι επιτρέπει η ποσόστωση. Όπως έγραψε το iefimerida από χθες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Cola, Βασίλης Ανδρικόπουλος, μεταφέρθηκε σε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ ο Μανώλης Γραφάκος, που ήταν υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, θα συμβάλει στον απαιτητικό αγώνα των εθνικών εκλογών από τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, επικεφαλής αναμένεται να είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, αλλά ακούγεται δυνατά και το όνομα της πρώην υπουργού Μαριέτας Γιαννάκου. Επίσης, σε εκλόγιμες θέσεις στο Επικρατείας θα είναι ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθηγητής Γιώργος Γεραπετρίτης και ο επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος Τάκης Θεοδωρικάκος.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου