ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η δήλωση για τον Μίκαελ Σουμάχερ που γεμίζει ελπίδα για την κατάστασή του



Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίχαελ Σουμάχερ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες
της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου.

Σε αυτό, όπως έγινε γνωστό, θα υπάρχουν πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους και με τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 στο σπίτι του, με την οικογένειά του, αλλά και πλάνα από τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, το ντοκιμαντέρ δεν αναμένεται να αποκαλύπτει την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο «Σούμι», ούτε να περιλαμβάνει συνέντευξή του. Ο Γερμανός πιλότος λέγεται ότι δέχεται τακτικά επισκέψεις στο σπίτι του και πιστεύεται ότι για τα γενέθλιά του είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο ,συνοδευόμενος από τους προσωπικούς νοσηλευτές του στη Μαγιόρκα, όπου η οικογένειά του διαθέτει εξοχική κατοικία.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ είναι από ελάχιστες έως καθόλου. Για την ακρίβεια και τα διεθνή ΜΜΕ βασίζονται σε… τρίτους για να στηρίξουν το όποιο θέμα τον αφορά από τότε που είχε το ατύχημα κατά τη διάρκεια σκι στις γαλλικές Άλπεις.



Πλέον, είναι ο Μπέρνι Έκλεστοουν αυτός που έβαλε «φωτιά» στα δημοσιεύματα που αφορούν τον θρυλικό οδηγό αγώνων. Στο πλαίσιο της παρουσίασης του πρώτου τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, ο οικογενειακός φίλος του Σουμάχερ και πρώην αφεντικό της Formula 1, αναπτέρωσε τις ελπίδες για κάποια θετική εξέλιξη.

«Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλύτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας», ήταν η δήλωση που έκανε ο Βρετανός, με τα ΜΜΕ να ερμηνεύουν την ερμηνεύουν ως ένα θετικό νέο για την πορεία της υγείας του.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου