ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Γιατί «σκοτώνονται» οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Ξαδέλφη της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου εξηγεί



Στα μαχαίρια, όπως φαίνεται, βρίσκονται οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου.

Οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη ανταλλάσουν μεταξύ τους εξώδικα, το τελευταίο εξάμηνο. Αντικείμενο της αντιπαράθεσής τους η περιουσία της μητέρας τους. Όπως αναφέρεται, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με το πρώτο εξώδικο ζήτησε από την αδελφή της να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού ώστε να μπορέσει να το δείξει σε υποψήφιους αγοραστές. Εκείνη απάντησε με άλλο έγγραφο που καλούσε τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να ξεκαθαρίσει στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης σε ποιο ύψος θα συμμετάσχει στις οφειλές του σπιτιού (οι οποίες ανέρχονται στις περίπου 20 χιλιάδες ευρώ) ενώ με τρίτο εξώδικο η Μαρία Ελένη ζητούσε να μπει ως διαχειριστής της κατάστασης τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο σύντροφός της.

Το κλίμα που επικρατεί μέσα στις δύο αδελφής είχε διαφανεί από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου η οποία αποκάλυψε ότι με την Μάρθα δεν τα είχαν βρει ποτέ. Ξαδέλφη των δύο κοριτσιών, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, παρέθεσε τα πράγματα από την πλευρά της Μάρθας Κουτουμάνου:

«Η Μαρία Ελένη άδειασε αποθήκες, έχει το θέατρο»
«Η Μάρθα είναι σε άσχημη κατάσταση, έχει μπει μέσα η Μαρία Ελένη, έχει πάρει διάφορα πράγματα της μαμάς τους, έχει αδειάσει αποθήκες, έχει το θέατρο, η Μάρθα δεν έχει πάρει από τη μαμά της τίποτα.

Η Μάρθα έχει πληρώσει τα χρέη του σπιτιού που υπήρχαν εφόσον η Ζωή ζούσε. Δεν είναι ότι ζητάει να πληρωθούν έξοδα του σπιτιού από εκείνη την ημέρα και μετά. Ζητάει τα χρήματα που έχει πληρώσει ενώ η Ζωή ζούσε. Υπάρχουν αποδείξεις. Ας πούμε η ΔΕΗ από τότε που η Ζωή ήταν εν ζωή. Αυτά δεν πρέπει να πληρωθούν; Μισά μισά. Μισά η Μάρθα, μισά η Μαρία Ελένη, εν πάση περιπτώση κάτι, αυτοί δεν έχουν δώσει τίποτα. Η ξαδέλφη μου αυτή τη στιγμή είναι η μόνιμή της κατοικία το Πόρτο Ράφτη, δεν έχει καμία αντίρρηση να πουληθεί, όλα τα προβλήματα, τις ιστορίες τις δημιουργεί η Μαρία Ελένη βγαίνοντας και λέγοντας όλα αυτά τα πράγματα και μη έχοντας αφήσει στη Μάρθα τίποτα. Το ξέρετε ότι η Μάρθα δεν έχει τίποτα προσωπικό της μαμάς της; Της πήραν ακόμη και τις φωτογραφίες της;», είπε η εξαδέλφη της Μάρθας Κουτουμάνου η οποία πήρε και το μέρος της.

«Η Μαρία Ελένη να καταλάβει ότι δεν είναι το μοναδικό παιδί της Ζωής Λάσκαρη»
Σε σχετική ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου αν το θέμα είναι συναισθηματικό, η εξαδέλφη της Μάρθας Κουτουμάνου απάντησε πώς τα θέματα είναι πολλά και συναισθηματικά και οικονομικά. «Οταν αποφάσισε η Μαρία Ελένη ερήμην της Μάρθας για το θέατρο, η Μάρθα το μόνο πράγμα που είχε ζητήσει ήταν να μείνει το όνομα του θεάτρου ''θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη''. Και η Μαρία Ελένη αποφάσισε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, να πάρει το όνομα και να πάει να κάνει θέατρο αλλού. Το θέατρο το είχε φτιάξει η μαμά της από τη αρχή, το είχε ανακαινίσει, ήταν το παιδί της. Αυτό που πρέπει να καταλάβει η Μαρία Ελένη είναι ότι δεν ήταν το μοναδικό παιδί της Ζωής, ήταν και η Μάρθα», εξήγησε.

«Η Μάρθα τα βγάζει πέρα δύσκολα...»
Ερωτώμενη για το πώς τα βγάζει πέρα η Μάρθα, η απάντηση της εξαδέλφης των κοριτσιών ήταν «Δύσκολα, όπως όλος ο κόσμος. Δεν εργάζεται». Και συνέχισε: «Αμέσως μετά τη θάνατο της Ζωής τις επόμενες ημέρες άλλαξαν όλοι συμπεριφορά απέναντι στη Μάρθα. Και ο τρόπος που της συμπεριφέρθηκαν και αυτή την ιστορία με τα εξώδικα την ξεκίνησε η Μαρία Ελένη όχι η Μάρθα. Η Μάρθα δεν ήθελε να βγει αυτή η ιστορία στα κανάλια και ήθελε να λυθεί και να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Της έδωσε κλειδιά των αποθηκών που είχε μέσα η Ζωή ρούχα, η Μαρία Ελένη πήγε και τα σήκωσε όλα. Δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί, η Μαρία Ελένη δεν άφησε τίποτα. Η Μάρθα θέλει να πουληθεί το σπίτι για να τελειώνουν και με τα χρέη και να πάρει ο καθένας το δρόμο του».

Τέλος η ανιψιά της Ζωής Λάσκαρη, εξήγησε και το λόγο που η Μάρθα Κουτουμάνου δεν θέλει να κυκλοφορούν αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη για το οποίο την κατηγορεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. «Δεκαπέντε ημέρες αφότου έφυγε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μπήκαν ληστές και την λήστεψαν. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να κυκλοφορούν δεξιά αριστερά κλειδιά, γιατί φοβάται μην την κλέψουν. Οχι για να μην την κλέψει η Μαρία Ελένη».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου