ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Σε αποφεύγει, προτιμά την αυτοϊκανοποίηση -10 σημάδια ότι βαριέται το σ ε ξ μαζί σου





Λένε ότι η επικοινωνία, η κατανόηση, το χιούμορ, o
σεβασμός και η αγάπη παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση μιας σχέσης και έτσι, το σεξ μπαίνει στις τελευταίες θέσεις της λίστας με τους παράγοντες αυτούς.

Ωστόσο, η σεξουαλική επαφή είναι στην πραγματικότητα εξίσου καθοριστική για ένα ζευγάρι.
Όχι μόνο γιατί ικανοποιεί μια βασική ανθρώπινη ανάγκη που είναι η ηδονή και η σαρκική επιθυμία, αλλά και γιατί είναι το ίδιο μια μορφή επικοινωνίας ανάμεσα στη γυναίκα και τον άντρα, που ενισχύει την οικειότητα και την έλξη.

Οι μακροχρόνιες όμως σχέσεις αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα και ίσως έχετε βρεθεί και εσείς στη δύσκολη θέση να διαπιστώσετε, ότι η συμπεριφορά του συντρόφου σας στο κρεβάτι έχει αλλάξει.

Φταίει το πέρασμα των χρόνων και βαρέθηκε το σεξ ή μήπως βαρέθηκε το σεξ συγκεκριμένα με σας;

Διαβάστε ορισμένα από τα σημάδια και ανακαλύψτε τι δηλώνει τελικά η στάση του ως προς τον σεξουαλικό του πόθο για εσάς.

Καταλαβαίνετε ότι λειτουργεί μηχανικά

Με άλλα λόγια όταν το σεξ χάνει το νόημα της απόλαυσης και γίνεται αγγαρεία, τότε αυτό είναι μια από τις πρώτες ενδείξεις ότι κάτι πηγαίνει στραβά, ιδιαίτερα αν εκείνος δεν δείχνει ούτε καν τον απαραίτητο ενθουσιασμό, κάθε φορά που του προτείνετε να περάσετε μια νύχτα μαζί.

Ξέρετε κάθε λεπτό τι θα συμβεί

Η διάθεση σας έχει ανέβει στα ύψη και ελπίζετε σε μια αξέχαστη εμπειρία μαζί του στο κρεβάτι. Εκείνος όμως αντί να απελευθερωθεί και να δοκιμάσει μαζί σας νέες στάσεις ή «κόλπα», ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα, με αποτέλεσμα να ξέρετε τόσο πότε θα σας φιλήσει, όσο και πότε θα φτάσει στην κορύφωση.

Προσπαθείτε μάταια να γίνετε πιο σέξι θηλυκό

Σκεπτόμενες συχνά ποια αιτία μπορεί να κρύβεται πίσω από τον αρνητισμό του, αποφασίζετε να βγείτε από τα συνηθισμένα, να φορέσετε τα πιο σέξι εσώρουχα και να παρουσιαστείτε μπροστά του με τον πιο αισθησιακό τρόπο. Αλλά ... τζίφος!

Παρατηρείτε αλλαγές στη γλώσσα του σώματος του

Παλαιότερα, οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια ήταν μέρος της καλής του συμπεριφοράς, αλλά έχετε παρατηρήσει ότι πάει καιρός από τότε που εκδηλώθηκε. Κάτι τέτοιο δεν συνδέεται απλά με τον αρνητισμό του για σεξ μαζί σας, αλλά μάλλον με κάτι πιο σοβαρό, ότι σας έχει ξεπεράσει γενικότερα.


Παρακαλάτε για σεξ και στοργή

Σε μια υγιή σχέση κανείς από τους δύο συντρόφους δεν πρέπει να παρακαλάει για στοργή, αγάπη και φυσικά σεξ. Αν έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, καλύτερα να αφήσετε πίσω αυτή την αδιέξοδη σχέση, προτού χάσετε τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση σας.

Το σεξ απουσιάζει από τη ζωή σας

Η ανδρική φύση το απαιτεί περισσότερο ίσως από ότι η γυναικεία. Το σεξ για εκείνον είναι σχεδόν καθημερινά απαραίτητο, τόσο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, όσο και να λάβει την επιβεβαίωση που αναζητεί. Αν όμως βλέπετε πως σας αντιστέκεται ή έχει μήνες να το αναζητήσει, τότε κάτι κακό «τρέχει».

Η σεξουαλική επαφή μαζί του μοιάζει «φθηνή»

Αισθάνεστε ότι είναι λιγότερο συναισθηματικός μαζί σας; Ολοκληρώνει την πράξη σε χρόνο ρεκόρ χωρίς να ενδιαφέρεται για τη δική σας ηδονή και ικανοποίηση; Συζητήστε το μαζί του για να καταλάβετε τι πραγματικά φταίει ή αν απλά ήταν κουρασμένος ή βιαστικός εκείνη τη φορά.

Ερεθίζεται από άλλες γυναίκες ή φλερτάρει μπροστά σας

Ποια από εσάς θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο μπροστά στα μάτια της και δεν θα χώριζε στο λεπτό; Από την άλλη πλευρά κανένας άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί με παρωπίδες. Αν όμως η συμπεριφορά του είναι διαρκώς προκλητική, τότε μάλλον ξενοκοιτάει και έχει πάρει την απόφαση του.

Προτιμάει την αυτοϊκανοποίηση

Αυτό «πονάει» πολύ όταν συμβαίνει και ειδικά όταν εκείνος το παραδέχεται. Δεν το βρίσκετε και τόσο κακό; Σκεφτείτε όμως, ότι δεν σας βάζει απλά σε δεύτερη μοίρα, αλλά τις στιγμές που περνάει και μόνος του καλά, φαντασιώνετε κάποια άλλη. Είναι σωστό λοιπόν να συμβαίνει συνέχεια;

Παραδέχτηκε ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο

Δεν εννοούμε ότι θέλει να κάνει μια νέα γνωριμία, γιατί αυτό θα αποτελούσε προφανή αιτία χωρισμού. Αν όμως αφιέρωσε χρόνο για να σας πει ότι έχει βαρεθεί τα συνηθισμένα και χρειάζεται νέες εμπειρίες μαζί σας, όσο και αν αυτό σας απογοητεύει και πληγώνει, είναι σαν να σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε την κατάσταση.


bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου