ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Τι κάνει κάποιον καλό στο κρεβάτι



Αν και το γνωρίζουμε όταν το συναντήσουμε, ωστόσο η απάντηση σε αυτή την ερώτηση, δεν δίνεται εύκολα: τι κάνει κάποιον καλό στο κρεβάτι; (όχι για ύπνο).


Επειδή η πλειονότητα αρέσκεται με τέτοια γαργαλιστικά θέματα (ποιος δεν κοιτάζει από το ματάκι της κρεβατοκάμαρας), δείτε τις απαντήσεις που δόθηκαν από χρήστες του διαδικτύου:


1. Cate, 24 ετών
«Κάποιος που δεν είναι τόσο τρυφερός. Δεν μπορώ με αυτές τις χολιγουντιανές ρομαντικές ταινίες … Θέλω άγρια πράγματα. Επίσης, να μη τα παίρνει όλα σοβαρά, όπως αν κατά τη πράξη κάποιος… αεριστεί, να είναι σε θέση να γελάσει».

2. Kylie, 26 ετών
«Κάποιος που σε βάζει προτεραιότητα. Επίσης, κάποιος με τον οποίο είσαι οικείος και φιλάει το σώμα του και σε κάνει να αισθάνεσαι απίστευτα σέξι».

3. Vanesa, 23 ετών

«Σίγουρα κάποιος που με κάνει να αισθάνομαι καλά. Ένας μη εγωιστής παρτενέρ είναι πάντα ένας καλός παρτενέρ. Σίγουρα, είναι θαυμάσιο να αισθάνεσαι καλά και να ευχαριστιέσαι αλλά κάποιος που αγαπά να κάνει τη σύντροφό του να νιώθω καλά, κάνει το σεξ καλύτερο».

4. Colleen, 30 ετών

«Αν έπρεπε να το συνοψίσω σε μια λέξη, αυτό θα ήταν ‘προσηλωμένος’. Αυτός που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα μου, το πώς αντιδρώ, τους ήχους που βγάζω… Κάποιος που δίνει προσοχή στο τι με ευχαριστεί και φροντίζει να μη με κάνει να νιώθω άβολα όταν για παράδειγμα αρχίσω και βγάζω περίεργους ήχους».

5. Leah, 25 ετών
«Αρχικά, να επικοινωνούμε –και δεν εννοώ να ανταλλάσσουμε βρώμικα λόγια (αν και είναι διασκεδαστικά). Εννοώ, να σου λέει κάτι που να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός ή να σε κατευθύνει στο να κάνεις κάτι καλύτερα.

6. Ilana, 24 ετών
«Θα έλεγα ότι το να είσαι καλός στο κρεβάτι, πρέπει να είσαι διαισθητικός, παρορμητικός: να είσαι σε θέση να αισθάνεσαι τι θέλει ο παρτενέρ σου ενώ την ίδια στιγμή να σε κατευθύνει και να σου δίνει αυτό που επιθυμείς».

7. Tea, 30 ετών
«Το καλό σεξ, είναι χημεία και αρμονία. Νομίζω πως οι καλοί εραστές είναι αυτοί που δεν θεωρούν τον οργασμό ως τον αυτοσκοπό στο σεξ… απολαμβάνουν κάθε βήμα της διαδικασίας».

8. Erin, 20 ετών
«Νομίζω ότι το να έχεις έναν παρτενέρ ο οποίος καταλαβαίνει και βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα είναι πραγματικά σέξι! Κάποιος που πραγματικά ξέρει τι κάνει και ζητάει την άδεια για όποτε θέλει π.χ. στοματικό σεξ…».

9. Lisa, 32 ετών

«Το κλειδί για να γίνει κάποιος υπέροχος εραστής, είναι το να δίνει προσοχή στον παρτενέρ του. Το θέμα είναι να υπάρχει ένωση και να συμπεριφέρεται γενναιόδωρα. Οι απαίσιοι εραστές, βλέπουν πορνό, και πιστεύουν ότι έτσι πρέπει να γίνεται το σεξ».

10. Irene, 26

«Το να παίρνει οδηγίες και να είναι σε θέση να ρωτάει τι είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι. Όπως ‘άγγιξέ με εδώ τώρα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου