ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη Βουλή με την ΝΔ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη Βουλή με την ΝΔΔεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι που κατέβηκαν στις εκλογές.Ποιοι τα κατάφεραν;

Το εισιτήριο για τη Βουλή παίρνει στον Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που με 16.460 σταυρούς εκλέγεται 7ος. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε υποψήφιος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που ωστόσο μένει εκτός.

Βουλευτής όμως εκλέγεται στην Α’ Αθήνας με το κόμμα της ΝΔ και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που συγκέντρωσε 19.316 σταυρούς και είναι ο έκτος εκπρόσωπος του κόμματος από τους έξι συνολικά που μπαίνουν στη Βουλή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μπογδάνος προηγείται περισσότερους από 4.000 σταυρούς της Φωτεινής Πιπιλή, δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή που δεν επιστρέφει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Στη βουλή όμως μπαίνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος μένει πίσω σε σταυρούς και δεν εκλέγεται.

Στην Β’ Πειραιά, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς και ακολουθεί ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θα ορκιστεί βουλευτής αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επέλεξε την Β’ Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου