ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Δολοφόνοι και κανίβαλοι: Η ζωή πίσω από τα κάγκελα στη σκληρότερη φυλακή της Ρωσίας

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019

Δολοφόνοι και κανίβαλοι: Η ζωή πίσω από τα κάγκελα στη σκληρότερη φυλακή της ΡωσίαςΟι ρωσικές φυλακές είναι διάσημες για την σκληρότητα που επικρατεί. Ωστόσο, στο
Black Dolphin, τη φυλακή υψίστης ασφαλείας, κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα!

Ελάχιστα ξένα δημοσιογραφικά συνεργεία έχουν περάσει τις πύλες της διαβόητης φυλακής και ένα από αυτά ήταν η ομάδα του National Geographic, η οποία γύρισε το σχετικό ντοκιμαντέρ το 2015.

Στην παλιότερη φυλακή της Ρωσίας ζουν περίπου 700 κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων τρομοκράτες, σίριαλ κίλερ, αλλά και… κανίβαλοι!

Ένας από αυτούς, είναι και ο Vladimir Nikolayev, ένας κανίβαλος που έχει βάψει τα χέρια του με αίμα δυο ανθρώπων. «Επέστρεφα σπίτι μου από ένα πάρτι και ήμουν λίγο μεθυσμένος. Στην είσοδο του σπιτιού μου, βρισκόταν ένας άλλος άντρας, επίσης μεθυσμένος, που μου ζήτησε φωτιά. Αρχίσαμε να τσακωνόμαστε και πιαστήκαμε στα χέρια, με χτύπησε και τον χτύπησα και τελικά πέθανε. Τον έσυρα στο μπάνιο, τον έγδυσα και άρχισα να τον τεμαχίζω. Έκοψα το κεφάλι του, τα χέρια του… Και ξαφνικά με κυρίευσε μια σκέψη: γιατί να μην τον δοκιμάσω! Έκοψα ένα κομμάτι από τον μηρό του και το έβρασα. Το δοκίμασα και δε μου άρεσε, οπότε το τηγάνισα. Έδωσα κομμάτι κρέατος και σε έναν φίλο μου, ο οποίος το πήγε στη γυναίκα του… Τους είπα πως είναι κρέας από καγκουρό», λέει με ένα σαρδόνιο χαμόγελο.


Είναι τέτοια η αυστηρότητα και τα μέτρα ασφαλείας, που ένας σωφρονιστικός υπάλληλος είπε στην κάμερα ότι ο μοναδικός τρόπος για να αποδράσει κανείς, είναι… να πεθάνει.

rusisiaio1

rusisiaio2
rusisiaio3
rusisiaio4
rusisiaio5
rusisiaio6
rusisiaio7
rusisiaio8
rusisiaio9
rusisiaio10
rusisiaio11
rusisiaio12
rusisiaio13


newsbeast.grloading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου