ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών, μετά την ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών και τη σαρωτική νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
(Ν.Δ.) και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ενεργούς πολίτες της Π.Ε. Γρεβενών, για την θετική τους στήριξη στο αναπτυξιακό σχέδιο και στο πρόγραμμά μας.

Με το ξεκάθαρο αυτό αποτέλεσμα και την αυτοδύναμη κυβέρνηση, της Ν.Δ., οι πολίτες αποφάσισαν την αλλαγή σελίδας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος, μαζί με την έμπρακτη θέλησή τους για μια Ελλάδα με προοπτική και ένα αξιοπρεπές βιώσιμο μέλλον.

Στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο που ξεκινά, στην μονοεδρική Π.Ε. Γρεβενών, η Ν.Δ. κατέλαβε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό και βουλευτής εκλέχθηκε ο κ. Ανδρέας Πάτσης.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών τον συγχαίρει, του ευχόμαστε καλή κοινοβουλευτική θητεία και προσδοκούμε σε πρωτοβουλίες, δράσεις και αποτελεσματικές συνέργειες, για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν αλλά και όσων μας κληροδότησε η απελθούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προς όφελος των πολιτών και της βιώσιμης ανάπτυξης, των τοπικών μας κοινωνιών.

Τέλος, ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών, δεν ξεχνούμε και απευθύνουμε ένα οφειλόμενο «ευχαριστώ», στην κ. Λαμπρινή Κόγιου - Χατζηζήση και τον κ. Αθανάσιο Σταυρόπουλο, για την σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη της κατάκτησης της μονοεδρικής, των Γρεβενών.

Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

ΜΕ ΤΗ Ν.Δ., ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ !!!

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Κωδουνάς
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου