ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : ΔΕΥΑ Γρεβενών: "Κάνετε σωστή χρήση του νερού και να αποφεύγουν τις υπερκαταναλώσεις" ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

ΔΕΥΑ Γρεβενών: "Κάνετε σωστή χρήση του νερού και να αποφεύγουν τις υπερκαταναλώσεις" ...
Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνεται ότι το νερό που διαχειρίζεται η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών είναι πρωτίστως για
οικιακή κατανάλωση και επικουρικά διατίθεται για άρδευση κήπων και προκηπίων, όπως και για άλλες επαγγελματικές ή μη χρήσεις.

Παρατηρείται το φαινόμενο, ειδικά στα Δ.Δ. που έχουν αυξημένες εκτάσεις κήπων και περιβάλλοντων χώρων, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου να μην επαρκούν οι υπάρχουσες ποσότητες νερού, λόγω υπερβολικών καταναλώσεων που οφείλονται κυρίως σε ποτίσματα.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους συνδημότες μας να κάνουν σωστή χρήση του νερού και να αποφεύγουν τις υπερκαταναλώσεις. Βάση του κανονισμού ύδρευσης η ΔΕΥΑΓ έχει το δικαίωμα, όταν δεν επαρκεί το νερό, να προβαίνει σε τμηματικές διακοπές του δικτύου ή να παρέχει νερό σε ορισμένες ώρες κατά την κρίση της.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται σε οικισμούς με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, γιατί από την υπερκατανάλωση, επί μονίμου βάσεως δεν επαρκεί το νερό στις ψηλές περιοχές.
Θέλουμε να ελπίζουμε στην καλή συνεργασία όλων των δημοτών για να αποφευχθούν φαινόμενα διακοπών και μη επάρκειας του νερού που είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας.
Εκ της ΔΕΥΑΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου