ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Κοζάνη: Δεν πήγε ποτέ φροντιστήριο, έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά και πέρασε 4ος στη Στρατιωτική Ιατρική!! - Μητέρα 4 παιδιών με 19.125 μόρια εισέρχεται πρώτη στο Τμήμα Εργοθεραπείας του ΠΔΜ



Μαθητής έγραψε 19,9 στα μαθηματικά χωρίς να κάνει φροντιστήριο. Ο στόχος
του να περάσει στη Στρατιωτική Ιατρική επετεύχθη. Μάλιστα ο μαθητής περνά 4ος στη γενική κατάταξη.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Βόγδο που μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει μετά από αυτό το κατόρθωμά του.

Ο Δημήτρης, μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης. Συγκέντρωσε 19.253 μόρια και εισέρχεται 4ος στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του.

Ο Δημήτρης Βόγδος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μίλησε για την προσπάθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα συναισθήματα ικανοποίησης που νιώθει για την επιτυχία του.

“Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν”, λέει χαρακτηριστικά ο μαθητής, τονίζοντας τη χαρά που σκόρπισε η είδηση της επιτυχίας του στους γονείς και τα αδέλφια του.

Σε ό, τι αφορά, δε, στην επιλογή του, εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του. Για αυτό που τον οδήγησε στη Στρατιωτική Ιατρική, η οποία, όπως τονίζει, “συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά”.







Μητέρα 4 παιδιών με 19.125 μόρια εισέρχεται πρώτη στο Τμήμα Εργοθεραπείας του ΠΔΜ

H Σωτηρία Τσίτσαρη Τριανταφύλλου μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Κοζάνη συγκέντρωσε 19.125 μόρια και εισέρχεται πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Πτολεμαΐδα. Η 44χρονη Σωτηρία επέλεξε να δηλώσει ως πρώτη προτίμηση το νεοσύστατο τμήμα Εργοθεραπείας Πτολεμαΐδας προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της.

Έλαβε τη μεγάλη απόφαση να φοιτήσει στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης προκειμένου να καταφέρει ότι δεν μπόρεσε στη νεανική της ηλικία. Δύο της παιδιά ήδη σπουδάζουν στο ΑΠΘ, ενώ ο γιός της -το τρίτο παιδί της οικογένειας- που θέλει να γίνει δημοσιογράφος,φέτος προετοιμάζεται για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πληροφορίες απο το ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου