ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

5 ηθοποιοί που παραλίγο να πεθάνουν στην διάρκεια γυρισμάτων

george-clooney



Δεν γνωρίζουμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά η υποκριτική θα πρέπει να περιλαμβάνεται στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.




Ειδικά στις μεγάλες παραγωγές που δίνουν την ευκαιρία για πιο εξεζητημένο σενάριο και μεγαλύτερη ευχέρεια στο πως θα κινηθεί ο σκηνοθέτης ως προς τη φαντασία του, θα έπρεπε να υπάρχει ειδικός όρος που να αποζημιώνει τον ηθοποιό.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων και αν το επιτρέπει το μπάτζετ της ταινίας, εκτός από τους ηθοποιούς, έχουν προσληφθεί και κασκαντέρ ή stuntmen που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τις επικίνδυνες σκηνές. Όμως υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που θέλουν να το ζήσουν και έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους. Άλλες φορές τα καταφέρνουν, άλλες αποκομίζουν τραυματισμούς και άλλες έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο. Υπάρχουν περιπτώσεις κασκαντέρ που έχουν πεθάνει στη διάρκεια γυρισμάτων, αλλά και διάσημων ηθοποιών που έχουν ζήσει τον υπέρτατο κίνδυνο.

Χάλε Μπέρι: Μια ταινία για τον James Bond έχει πάντα δύσκολες σκηνές και χρειάζεται κασκαντεριλίκι. Μάλιστα στα γυρίσματα του Spectre ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε έναν τραυματισμό που καθυστέρησε για 4 μήνες την ταινία. Όμως το πιο επικίνδυνο το έχει πάθει η Χάλε Μπέρι στο Die Another Day. Μάλιστα, σε μια σκηνή που δεν ήταν από τις επικίνδυνες. Στη σκηνή του σεξ με τον Μπρόσναν η Χάλε Μπέρι παραλίγο να πνιγεί, όταν το σύκο που έτρωγε της κάθισε στο λαιμό. Ο Μπρόσναν σηκώθηκε αμέσως και την πίεσε στο στομάχι ώσπου το έφτυσε κι ενώ είχε ήδη μπλαβιάσει.

2. Τζορτζ Κλούνεϊ: Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το Syriana ο Τζορτζ έφτασε στο σημείο να αυτοκτονήσει. Σε μια σκηνή βασανισμού ο ηθοποιός έπεσε στο πάτωμα και άνοιξε το κεφάλι του ενώ υπέστη και εσωτερικό πρόβλημα. Για τρεις εβδομάδες έμεινε κλινήρης, ο εγκέφαλος του είχε μαζέψει υγρό, ο πόνος ήταν αφόρητος και ο Κλούνεϊ σκέφτηκε να αυτοκτονήσει για να σταματήσει να πονάει.

3. Άιλα Φίσερ : Στο Now You See Me η Άιλα είχε μια σκηνή μέσα σε μια δεξαμενή νερού. Το πόδι της όμως πιάστηκε σε μια αλυσίδα στο βυθό και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Το υπόλοιπο crew νόμιζε ότι υποκρινόταν και ήταν καλά, αλλά η ίδια πνιγόταν στην πραγματικότητα. Ευτυχώς είχε προβλεφθεί ένας μοχλός για γρήγορη διαφυγή και όταν βγήκε από τη δεξαμενή ενημέρωσε για το πρόβλημα

4. ...


Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου