ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ποια ζώδια ξεπερνούν εύκολα το διαζύγιο και ποια αρνούνται την αλλαγή;



Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το διαζύγιο αποτελεί μία δυσάρεστη εμπειρία για
κάθε άνθρωπο. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως ο καθένας αντιμετωπίζει την ομολογουμένως δύσκολη αυτή εξέλιξη για έναν γάμο με διαφορετικό τρόπο και το πώς επιλέγει να τη διαχειριστεί ή το πόσο εύκολα καταφέρνει να προχωρήσει στη ζωή του, εξαρτάται σε έναν βαθμό και από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκει.

Ιδού, λοιπόν, πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν το διαζύγιο του χτυπά την πόρτα.

ΚΡΙΟΣ: Για τους απρόβλεπτους και αυθόρμητους Κριούς, η αντιμετώπιση ενός διαζυγίου συνδέεται σε μεγάλο βαθμό από τα αισθήματα που τρέφουν για τον σύντροφό τους. Αν έχουν βαρεθεί στη σχέση τους, τότε εμφανίζονται πιο έτοιμοι να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο. Ωστόσο, αν παραμένουν ερωτευμένοι, τότε μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια μία περισσότερο αρνητική και… αλλοπρόσαλλη πλευρά του χαρακτήρα τους. Θα γίνουν παρορμητικοί και θα πουν λόγια που πληγώνουν. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι δυναμικοί Κριοί θα καταφέρουν να ξεπεράσουν σχετικά εύκολα αυτό το στάδιο και δεν θα καθυστερήσουν να κάνουν ξανά μία δυναμική είσοδο στον κόσμο των singles.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα διαζύγιο μπορεί να τον πληγώσει βαθύτατα και το πιο πιθανό είναι πως θα χρειαστεί να περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μοναξιάς, προτού αρχίσει να βγαίνει ξανά ραντεβού. Οι περισσότεροι Ταύροι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν ξανά στους πρώην τους και αν δεν τα καταφέρουν, θα κλειστούν στους εαυτούς τους μέχρι να «επουλώσουν» τις πληγές τους. Τα καλά νέα είναι πως διαθέτουν απίστευτη υπομονή οπότε, ακόμη και αν αργήσουν, στο τέλος θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον χωρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η είδηση πως ένας Δίδυμος παίρνει διαζύγιο πέφτει συνήθως σαν «κεραυνός εν αιθρία» στον κοινωνικό του περίγυρο. Διότι μπορεί ο γάμος του να είχε πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό, ωστόσο, εκείνος ήθελε να δείχνει στους γύρω του πόσο ευτυχισμένος και ικανοποιημένος ήταν από τη σχέση του. Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει από το ταίρι του, δεν δυσκολεύεται να βάλει τέλος. Θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνον, ακόμη και αν αυτό πληγώσει ή σοκάρει τους φίλους και την οικογένειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οικογένεια είναι απίστευτα σημαντική για έναν Καρκίνο, το ίδιο και οι σχέσεις και δη οι ουσιαστικές. Όταν, λοιπόν, ένας Καρκίνος δεν ικανοποιείται συναισθηματικά από τον σύντροφό του ή αισθάνεται παραμελημένος, ψάχνει αλλού να βρει την αγάπη και την προσοχή που χρειάζεται. Στην περίπτωση, βέβαια, που ο σύντροφός του είναι εκείνος που θα πάρει πρώτος την απόφαση να τον εγκαταλείψει, ο Καρκίνος θα πληγωθεί βαθύτατα και θα αργήσει πολύ να ξεπεράσει τον χωρισμό, ακόμη και αν βρισκόταν για πολλά χρόνια σε μία σχέση που δεν τον ικανοποιούσε.

ΛΕΩΝ: Ένα διαζύγιο μπορεί να πλήξει τον μεγάλο εγωισμό ενός Λέοντα. Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει στους γύρω του πως ο σύντροφός του ήταν η «πηγή» του προβλήματος. Φυσικά, θα αναλάβει ως έναν βαθμό τις ευθύνες του, ωστόσο, θα δυσκολευτεί να αποδεχθεί το γεγονός πως κάποιος που τον λάτρεψε, δεν επιθυμεί να είναι πια μαζί του. Σε κάθε περίπτωση, θα πληγωθεί όμως, είναι τόσο περήφανος που δεν θα το δείξει και μάλιστα, θα προσπαθήσει να μαζέψει τις δυνάμεις του και να προχωρήσει στη ζωή του το συντομότερο δυνατό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για τις πάντα πρακτικές Παρθένους, έστω και μερικές μικρές ρωγμές στα θεμέλια του γάμου τους, χρειάζονται άμεση επιδιόρθωση. Θα κάνουν, λοιπόν, ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους, ειδικότερα στην περίπτωση που υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Ωστόσο, μόλις αντιληφθούν πως δεν υπάρχει ελπίδα για τον γάμο τους, οι κινήσεις τους θα είναι άμεσες και γρήγορες, έτσι ώστε να περιορίσουν τις απώλειες και να συνεχίσουν τη ζωή τους όσο πιο ομαλά γίνεται. Σε κάθε περίπτωση και όσο ταραγμένες και αν αισθάνονται, δεν θα αφήσουν τον θυμό τους για τον/ην πρώην σύντροφό τους να επηρεάσει τα παιδιά!





ΖΥΓΟΣ: Οι Ζυγοί γνωρίζουν καλά πως ο καθένας μπορεί να κερδίσει κάτι από κάθε κατάσταση σε αυτή τη ζωή, ακόμη και αν πρόκειται για ένα διαζύγιο. Στην περίπτωση, λοιπόν, που βρίσκονται σε μία σχέση η οποία δεν εξελίσσεται και έχει πολλά προβλήματα, δε θα διστάσουν να τη διακόψουν. Διότι ξέρουν πως ακόμη και μέσα από την επίπονη διαδικασία ενός διαζυγίου, θα μπορέσουν να πάρουν κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα ένα πολύτιμο μάθημα που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα τους εαυτούς τους. Κάπου εκεί έξω θα υπάρχει σίγουρα κάποιος που είναι διατεθειμένος να τους λατρέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τους έντονους και απίστευτα παθιασμένους Σκορπιούς, ένα διαζύγιο ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια την εκδικητική πλευρά του χαρακτήρα τους. Στην περίπτωση που δεν το περιμένουν, η αντίδρασή τους μπορεί να είναι ολίγον τι ακραία και αυτό γιατί, όταν αγαπούν, το κάνουν με πάθος. Θα θυμώσουν και δεν θα μπορέσουν να φερθούν λογικά και ψύχραιμα, ενώ το σίγουρο είναι πως θα καταστρώσουν ολόκληρα σχέδια για το πώς θα πάρουν το αίμα τους πίσω από τον/ην πρώην σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης θα ξεπεράσει ένα διαζύγιο με σχετική ευκολία καθώς δεν είναι διατεθειμένος να μείνει εγκλωβισμένος σε μία σχέση που τον καταπιέζει και τον πνίγει. Θα βιαστεί να προχωρήσει στην επόμενη, προκειμένου να μην χρειαστεί να αναλύσει τα συναισθήματά του και να αισθανθεί πληγωμένος. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην παρακάμψει αυτή την -ομολογουμένως- δύσκολη διαδικασία. Διότι μέσα από την επεξεργασία των συναισθημάτων του, θα καταφέρει να μην πάρει μία -ακόμη- λάθος απόφαση σε ό,τι αφορά στην ερωτική του ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι Αιγόκεροι θα κάνουν ό,τι μπορούν ούτως ώστε να μην οδηγηθεί ο γάμος τους σε διαζύγιο και να παραμείνει η οικογένειά τους ενωμένη. Ωστόσο, στην περίπτωση που η απιστία εμφανιστεί στο προσκήνιο, τότε δύσκολα θα συγχωρήσουν τον/ην σύντροφό τους και το πιο πιθανό είναι ότι θα σχεδιάσουν με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να επανακάμψουν και να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά από τον χωρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πράγματα είναι απλά για τους Υδροχόους. Αν μία σχέση δεν λειτουργεί, πρέπει να τελειώσει. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη του χωρισμού. Ενδεχομένως, λοιπόν, να εμφανιστούν χειριστικοί ούτως ώστε να κάνουν τον/ην σύντροφό τους να αισθανθεί πως το φτιάξιμο για τον χωρισμό ήταν εξολοκλήρου δικό του.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι Ιχθύες μπορούν να μείνουν πιστοί σε μία σχέση για όσο καιρό αισθάνονται πως κάθε τους ανάγκη ικανοποιείται. Όταν νιώσουν πως δεν παίρνουν ό,τι θέλουν από τη σχέση τους, όμως, γίνονται δυστυχισμένοι. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα επιλέξουν να βάλουν οριστικό τέλος στον γάμο ή το δεσμό τους. Για την ακρίβεια, θα επιλέξουν να χωρίσουν και να τα ξαναβρούν αρκετές φορές με το ταίρι τους προτού του πουν «αντίο» για πάντα. Τα καλά νέα είναι πως αν έχουν δίπλα τους φίλους, οι οποίοι τους προσφέρουν αγάπη, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν πιο εύκολα το διαζύγιο.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου