ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" το πρωί στα Γρεβενά (Γράφει Αναγνώστης) - Εικόνες!!

Αετέ, δες σημερινές εικόνες από το κέντρο της πόλης των Γρεβενών, όπου  περίπου στις 11:00 το πρωί,
δύο φορτηγά, αποφάσισαν να κλεισουν την μία πλευρά του δρόμου, για να ξεφορτώσουν την.. πραμάτεια τους, απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο.  Δεν υπολογίζουν κανέναν. Ούτε τους πεζούς, αφού ..καταλύουν την διάβαση...




Τι θα γινόταν εάν έπρεπε, εκείνη την στιγμή, να περάσει όχημα του ΕΚΑΒ?





Α.Κ.

5 σχόλια:

  1. Η τροχαίο είναι μόνο να κυνηγάει τα μηχανάκια για κρανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς ούτε αυτό το κάνει, αλλά πρέπει να το κάνει, για την ασφάλεια του οδηγού γίνεται. Μην ξεχνάς πως είχαμε θύματα στην πόλη πριν 3-4 χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Είμαστε Πρόβατα και ουχί τσοπαναρέοι ....
    Μπεεεεε....
    Ταλιαδουρη από ΚΤΕΛ μεχρι Δ.Ε.Η (Από όπου και σταματάει η νησίδα από Κτίριο περιφέρειας και μετά ) Διπλό-τριπλό παρκαρισμένα κλπ κοινώς Κ Ω Λ Ο Χ @ Ν Ε Ι Ο Ο Ο Ο ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκουριά συμφέροντα πελετιακες σχέσεις και κανένα επιχείρημα
    Εσείς εξυπηρετείτε μονάχα την πάρτι σας και δεν σκέφτεστε το γενικό καλό. Καλός ήρθατε στη ΜΠΑΝΑΝΙΑ η Λαϊκή πρέπει να ειναι σε συγκεκριμένο χώρο με συγκεκριμενες θέσεις και όχι όποιος προλάβει(Πολλοί εκ των Εμπόρων και όχι παραγωγών ειναι προφανώς υπεράριθμοι και Καλύπτονται μέσα από την αδιαφάνεια που υπάρχει σχετικά με το ποιος ειναι τι και πόσες θέσεις προβλέπονται ). Επιτέλους πάμε μπροστά όχι πίσω δεν είπε κανείς να καταργηθεί η Λαϊκή αλλά επιτέλους ΠΡΕΠΕΙ να μπει μια τάξη στο ΧΑΟΣ που βιώνουν οι πολίτες οδηγοί και επισκέπτες κάθε Παρασκευή.
    Η ερώτηση καλως έγινε αγαπητέ αρθρογράφε για να ξέρουμε και εμεις οι υπόλοιποι πολίτες και όχι μόνον οι έμποροι τι θέση θα πάρουν στο παραπάνω πρόβλημα οι τοπικοί άρχοντες και να ψηφίσουμε αναλόγως .
    Σας παραθέτω παρακάτω τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έγινε από το Site AETOSGREVENA τα αποτελέσματα ειναι αποκαλυπτικά για το πόσο θέλει ο κόσμος να μείνει στο ίδιο σημείο .... Εκτός και αν δεν υποστηρίζουμε την Δημοκρατία αλλά την Συμφεροντοκρατία.
    Επισης αν κάποιος αμφισβητεί τα αποτελέσματα να ρωτήσει και να μάθει εάν γίνεται να υπάρξει διπλοψηφία νοθεία κλπ στα αποτελέσματα ... Αφορά μοναδικές ψήφους.
    1)Στον χώρο διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης 29.21% (118 votes)
    2)Στο μεγάλο πάρκινγκ στο ποτάμι κοντά στην Γέφυρα της Καλαμπάκας 27.23% (110 votes)
    3)Συμφωνώ με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου: Στον ίδιο χώρο και α)Μακεδονομάχων και β) Κ.Ταλιαδούρη μεταξύ των κάθετων οδών 13ης Οκτωβρίου και Εργατικής Πρωτομαγιάς 16.34% (66 votes)
    4)Στο πάρκινγκ του Δήμου (της Εθνικής) κοντά στα ΚΤΕΛ 12.38% (50 votes)
    5)Στο πάρκο των Μανιταριών 10.4% (42 votes)
    6)Πουθενά από τα παραπάνω 2.72% (11 votes)
    7)Other: 1.72% (7 votes)
    Αυτά .. Και οποίος κατάλαβε κατάλαβε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Λαϊκή στο κέντρο της πόλης μόνο προβλήματα δημιουργεί.
    Να την πάνε ή στο Πάρκινγκ ή στην περιοχή που βρίσκετε παρατημένο το κτίριο του παλαιού ΚΕΓΕ και να είναι Στεγασμένη με ευκολίες για τους παραγωγούς και μόνο που θέλουν να πουλήσουν τα αγροτικά τους προϊόντα αλλά και με μέσα που θα προστατεύουν τους καταναλωτές από τυχών κακούς επαγγελματίες (Σφραγισμένους Ζυγούς από το Τμήμα εμπορίου προκειμένου οι καταναλωτές να μπορούν να ζυγίζουν και μόνοι τους τα προϊόντα που αγόρασαν) αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ από την ΔΕΗ μέχρι το Γηροκομείο κάθε Παρασκευή μας κάνει να μοιάζουμε σαν τριτοκοσμική Χώρα δεν γίνεται άλλο να είμαστε σαν πόλη στην υποσαχάρια Αφρική ούτε κανόνες υγιεινης ούτε ελεύθερη πρόσβαση ούτε ασφάλεια ούτε ελευθεριά μετακίνησής στο Αστικό Κέντρο .. Έκτος και αν θέλετε να μείνουμε για πάντα Ουγκανοι ... Η πρόοδος πάντοτε προκύπτει μέσα από την επαναστατική αντιμετώπιση μιας κατάστασης μπορεί κάποιοι γνωστοί κύκλοι σε όλους μας να ξεβολευτούν (Καφετέριες Καφενεία,Σ/Μ,καταστήματα με τρόφιμα κλπ Άλλα σίγουρα τα οφέλη για την τοπική κοινωνία αλλά και τις διάφορες υπηρεσίες που απασχολούν μεγάλο αριθμό ανθρώπινον πόρων για την ομαλή μετακίνηση (Ο Θεός να την κάνει)Τροχαία εν προκειμένω θα είναι πολλαπλάσια ΤΟΛΜΗΣΤΕ να κάνετε την υπέρβαση. Με προστατευτισμούς και μικροκομματικά και άλλα μικρά συμφέροντα δεν προχωράτε.Υπάρχει περίπτωση αγαπητοί Κύριοι και κυρίες του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και του εμπορικού συλλόγου να δείτε Τουριστικό Λεωφορείο Παρασκευή ( Καλά αν την κάνουν και Σάββατο) στα Γρεβενά με αυτό το χάλι μέσα στην καρδιά της πόλης μας;. Για σκεφτείτε το... Ούτε με μίζα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή