ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Πόσο μεγάλο θέλουν οι άντρες το γυναικείο στήθος;




Το συζητούν οι άντρες στις παρέες τους, το γράφουν
και το δείχνουν όλα τα περιοδικά. Το αποτέλεσμα είναι οι γυναίκες με στήθος αρμονικό ως προς τις αναλογίες τους ή και μικρότερο να αναρωτιούνται αν είναι απορριπτέες.

Και πολλές να σκέφτονται αν θα πρέπει επειγόντως να προχωρήσουν σε αυξητική επέμβαση, για να ικανοποιήσουν τον άντρα τους ή να ανεβάσουν τις μετοχές τους στον σκληρό στίβο του φλερτ ή κάποιου επαγγελματικού χώρου με… απαιτήσεις. Όμως…

Τα επιπλέον γραμμάρια δεν αυξάνουν την εκτίμηση
Όταν μια γυναίκα αγαπιέται από έναν άντρα για ό,τι ακριβώς έχει, δε χρειάζεται να ανησυχεί. Και μάλλον είναι υπερβολικό να προσπαθήσει να αυξήσει την εκτίμησή του για εκείνη προσθέτοντας κάποια γραμμάρια στο στήθος της. Χειρότερο ακόμα είναι να το κάνει για να τον ευχαριστήσει, επειδή της το ζήτησε ο ίδιος.
Θα πρέπει η γυναίκα να γνωρίζει ότι το σημείο που προτίθεται να φουσκώσει είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα του γυναικείου σώματος και μάλιστα ενδέχεται, αν πειραχτεί, να μην μπορέσει να εκπληρώσει σωστά τον φυσικό του ρόλο, που είναι ο θηλασμός. Από την άλλη μεριά, ξέρεις πολλούς άντρες που θα ήταν πρόθυμοι, αντίστοιχα, να αποφασίσουν μια αυξητική εγχείρηση σε κάποιο μέρος του σώματός τους (με ανάλογο κόστος) για να σε ικανοποιήσουν;

Ψυχικά προβλήματα

Δυστυχώς οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι πολλές γυναίκες που καταφεύγουν σε προσθετική στήθους έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση ή πάσχουν από τη λεγόμενη διαταραχή δυσμορφίας του σώματος, η οποία τις οδηγεί σε κατάθλιψη. Αυτές οι γυναίκες θεωρούν ότι τα μεγαλύτερα στήθη είναι το διαβατήριο της προσωπικής ανέλιξης και, αν τύχει να διαπιστώσουν ότι όλα τελικά ήταν μια πλάνη, αυτό για κάποιες έχει τραγική κατάληξη.

Αξίζει τον κόπο;

Μια δεκαπενταετής μελέτη του καναδικού πανεπιστημίου Laval του Κεμπέκ έδειξε ένα ποσοστό αυτοκτονιών κατά 73% υψηλότερο σε γυναίκες με εμφυτεύματα στήθους, ανάμεσα σε άλλες συμμετέχουσες. Οι γυναίκες που υποβλήθηκαν σε αυξητική στήθους έχουν 3 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να αυτοκτονήσουν ή να οδηγηθούν σε θάνατο από ναρκωτικά ή αλκοόλ (ειδικά όταν περάσει δεκαετία από την επέμβαση), σύμφωνα με μελέτη του Διεθνούς Ινστιτούτου Επιδημιολογίας στο Rockville, του πανεπιστημίου Vanderbilt του Nashville και του Ινστιτούτου Karolinska της Στοκχόλμης, την οποία δημοσίευσε το USA Today. Όπως εξήγησαν οι επιστήμονες, πολλά από τα θύματα πριν βάλουν τα εμφυτεύματα είχαν ψυχολογικά προβλήματα, που φυσικά δε λύθηκαν μετά την εγχείρηση. Σε κάθε περίπτωση, αν η γυναίκα κάνει τη θυσία μιας επέμβασης και μετά αποδειχτεί ότι δεν άξιζε τον κόπο, επειδή οι άντρες συνεχίζουν να την εξαπατούν ή να την εγκαταλείπουν, τότε εύκολα οδηγείται στην κατάθλιψη.

Τι λένε οι άντρες

Πάντως οι περισσότεροι άντρες, αν ερωτηθούν σχετικά, ομολογούν ότι στην πραγματικότητα αυτό που τους αρέσει είναι ένα καλλίγραμμο στήθος με ωραίες θηλές, ασχέτως μεγέθους. Άλλωστε, όσο πιο μεγάλο είναι το στήθος τόσο πιο δύσκολο να είναι και καλλίγραμμο, αφού επενεργεί η βαρύτητα.

Γιατί κάποιοι ξετρελαίνονται με το μεγάλο στήθος;

Για κάποιους άντρες το γυναικείο στήθος είναι ένα ορατό σύμβολο γονιμότητας. Όπως και η φαρδιά λεκάνη, στέλνει υποσυνείδητο μήνυμα σε έναν άντρα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει όλα τα προσόντα για να γεννήσει και να αναθρέψει παιδί. Η γυναίκα από την άλλη ποντάρει στο γεγονός ότι μπορεί να τραβήξει την προσοχή με το στήθος της, έστω και αν δεν είναι γόνιμη.

Για άλλους μια γυναίκα με μεγάλο στήθος θυμίζει μητρική φιγούρα.

Όσοι άντρες την αναζητούν μάλλον…νοσταλγούν τη θαλπωρή της μητρικής αγκαλιάς.

Εκτός των άλλων, στην εποχή μας επικρατεί ο φετιχισμός του μαστού. Θεωρείται αμφιλεγόμενη ψυχιατρική διαταραχή, γνωστή και ως μαμαφιλία ή μαμαγυνοφιλία. Αμερικανοί συγγραφείς υποστηρίζουν ότι αυτό το είδος του φετιχισμού είναι σήμα κατατεθέν των ΗΠΑ (εκεί, ως γνωστόν, έχουν χάσει προ πολλού το μέτρο στα μεγέθη).

Φυσική φροντίδα

Το σημείο του γυναικείου σώματος που υμνήθηκε τόσο πολύ μέχρι σήμερα χρειάζεται μόνο φροντίδα και προσοχή και όχι αυξητική επέμβαση. Όσο και αν σου φανεί απλό, το
ελαφρύ κυκλικό μασάζ με αγνό παρθένο ελαιόλαδο στο στήθος (αφού πρώτα τρίψεις το λάδι στις παλάμες σου) είναι ο καλύτερος τρόπος περιποίησης, ενυδάτωσης και σύσφιγξής του. Επιπλέον, για να ενισχύσεις τη φυσική ομορφιά του, αύξησε την ποσότητα ωμού ελαιόλαδου που καταναλώνεις στο φαγητό για να πάρεις περισσότερη βιταμίνη Ε, η οποία ρυθμίζει τις γυναικείες ορμόνες.



gr.news.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου