ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου




ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΏΝ
Άδοξο τέλος είχανε οι πανηγυρισμοί για την άνοδο του Αστέρα στην Α2 του βόλευ, καθώς η είδηση έπεσε
ως κεραυνός εν αιθρία ότι η ομάδα δεν προτίθεται να κατέβει στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση επικαλείται οικονομικούς λόγους. Είναι γεγονός ότι με την απόφαση αυτή έσβησαν ουσιαστικά τα όνειρα και οι ελπίδες των νεαρών παικτριών για διάκριση. Τα κορίτσια έκαναν ο καθήκον ,κέρδισαν την άνοδο αλλά δυστυχώς οι δραματικές αυτές εξελίξεις μόνο απογοήτευση σκόρπισαν.






ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Εκ δια μέτρου είναι αντίθετη η περίπτωση του Πρωτέα , όπου μπορεί να πάλεψε όλη την χρονιά  και (μόλις χθες επίσημα ανακοινώθηκε),  πέτυχε την άνοδο στην Β Εθνική.  Ωστόσο οργανώθηκε άμεσα με την λήξη της περιόδου. Αλλά είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι του Πρωτέα, που βλέποντας την ευκαιρία μπροστά τους, την άρπαξαν  χωρίς να φοβηθούν το ρίσκο γιατί πιστεύουν στις δυνατότητες των παικτών και θέλουν να τους δώσουν περισσότερες ευκαιρίες για διάκριση.


ΣΕΙΡΗΝΑ 

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά προπάντων με πίστη στις δυνατότητές τους , συνεχίζουν τις προπονήσεις οι παίκτες της Σειρήνας. Το συγκρότημα του Νίκου Τόλη θέλει να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, όπου εκπρόσωπος του νομού μας που ανεβαίνει στην Γ εθνική να υποβιβάζεται σε έναν χρόνο. Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό ,υπάρχει ομοιογένεια καθώς παρέμεινε η συντριπτική πλειοψηφία του έμψυχου υλικού, ενώ παράλληλα γίνονται και προσθήκες (Μπακιρτζής, Δημητριάδης). Κανένας δεν παραβλέπει τις αντιξοότητες που υπάρχουν αφού η Σειρήνα είναι μόνη απέναντι στις ομάδες της ηπείρου και της Επτανήσου. Όμως χωρίς μεγάλα λόγια και με πολλή δουλειά, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα , σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα.


ΠΥΡΣΟΣ
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τον ιστορικό Πυρσό, όπου ενώ φαινότανε ότι η ομάδα οδηγούνταν με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση, τώρα φαίνεται να διαμορφώνονται νέα δεδομένα. Έπειτα από την συνάντηση που οδήγησε σε μια επιτροπή σωτηρίας. Η κατάσταση πάντως παραμένει δύσκολη, ευχής έργον είναι να βρεθεί λύση, να συγκροτηθεί μια διοίκηση και να λειτουργήσει ξανά η ομάδα αποφεύγοντας ένα ντροπιαστικό λουκέτο. Από την άλλη μεριά όμως είναι γεγονός ότι ο κόσμος δείχνει κουρασμένος, απογοητευμένος έχοντας χάσει το ενδιαφέρον για την αγαπημένη του ομάδα. Και το ζητούμενο είναι ποιος θα καταφέρει ένα ηλεκτροσόκ ώστε να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων.






ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Οι καιροί γενικά είναι δύσκολοι, και η σκληρή πραγματικότητα αποτυπώνεται στο ποδόσφαιρο της δυτικής Μακεδονίας. Η θρυλική Καστοριά, η πρώτη επαρχιακή ομάδα που αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδος το 1980, έχει αποσυρθεί τρείς φορές τα τελευταία 8 χρόνια από τις εθνικές κατηγορίες όπου αγωνιζότανε. Και πλέον από την απραξία ενάμιση χρόνου, ξανακατεβαίνει στο β τοπικό με νέο ΑΦΜ και με την επωνυμία "Α.Γ.Σ ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ"  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου