ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Στις 2 Σεπτέμβρη πραγματοποιούνται οι  κληρώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου για την ΕΠΣ Γρεβενών.
Πρόκειται για ημερομηνία με βαρύνουσα σημασία διότι εκεί θα ξεκαθαριστούν πολλά εκκρεμή ζητήματα.

Βασικό και φλέγον ερώτημα είναι ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος: αν θα είναι ξανά μόνο μία κατηγορία, αν θα υπάρχον playoff και πόσες τελικά ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή.

Σίγουρα το περσινό σύστημα είχε πολλά πλεονεκτήματα, όμως η ΕΠΣ όφειλε να λάβει σοβαρά υπόψιν τα παράπονα που διατυπώθηκαν κυρίως αναφορικά με την απουσία κινήτρου, από την μέση και κάτω της βαθμολογίας αφού καμία ομάδα δεν υποβιβαζόταν.

Παράλληλα φουντώνουν ολοένα και περισσότερο οι διαμαρτυρίες από τις ομάδες που συμμετείχαν στα playoffπου όπως υποστηρίζουν δεν έχουν πάρει ακόμη το χρηματικό έπαθλο των εξακοσίων ευρώ η κάθε μία όπως τους είχαν υποσχεθεί. Είναι ένα σοβαρό θέμα που περιμένει απάντηση στην γενική συνέλευση της προσεχής Δευτέρας.





Σε πολύ οριακή κατάσταση βρίσκεται το ποδόσφαιρο και στα Γρεβενά. Μέσα στην δύνη της οικονομικής κρίσης το κλίμα απαξίωσης δυστυχώς επεκτείνεται, και τα αποτελέσματα είναι ολέθρια.

Οι ομάδες του Νομού έχουν συρρικνωθεί επικίνδυνα και το καμπανάκι ήδη χτυπά για την νέα χρονιά εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες για λουκέτο σε δύο ιστορικούς συλλόγους, Δόξα Παλιουριάς και ΑΣ Νεοχωρίου. Οπωσδήποτε πρόκειται για μία γενικευμένη προβληματική κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάτι που φαίνεται και σε άλλες ενώσεις.

Οκτώ λουκέτα μπήκαν φέτος στην Χαλκιδική, στην Καβάλα λόγω περιορισμένο αριθμό συμμετοχών οι όμιλοι της β’ κατηγορίας συγχωνεύονται σε έναν. Στην ΕΠΣ Θεσσαλονίκης υπήρξαν περιπτώσεις ομάδες της Α1, η βιτρίνα της κατηγορίας της Θεσσαλονίκης, που δεν δήλωσαν συμμετοχή, όμως η ΕΠΣ Γρεβενών οφείλει να εξαντλήσει τα περιθώρια και να συμπαρασταθεί στους συλλόγους.

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία της η ιστορική ομάδα του Πυρσού με νέα διοίκηση και με νέο προπονητή τον Λάμπρο Βήττα (εικόνα), ο οποίος σε δηλώσεις στο STARFM τόνισε ότι στόχος είναι να φτάσει τον Πυρσό στο σημείο που του αρμόζει και του αξίζει. Επίσης, ευχαριστεί την διοίκηση και καλεί τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα.





Από τις μοναδικές ομάδες της ΕΠΣ που ξεκίνησαν την προετοιμασία είναι η ομάδα ΑΕΡΑΤΑ Γρεβενών, καθώς εδώ και μία εβδομάδα δουλεύουν σκληρά κάτω από την καθοδήγηση των Νίκου Μπαλοδήμου και Χρήστου Πλήκα.

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες την Μεσοποταμία ο αθλητικός όμιλος Σειρήνα ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 3-1.


Κώστας Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου