ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Τα τεκνά γουστάρουν την Πάολα...

Εγραφε ο Νίκος Μουραστίδης το 2016:





Την είδα και την άκουσα live για πρώτη φορά σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Βόλο, και είχα εντυπωσιαστεί.
Δεν ήξερα ούτε ένα τραγούδι της, σε αντίθεση με εκατοντάδες κόσμου που είχαν πλημμυρίσει το κέντρο, που τα ήξεραν όλα και τα τραγουδούσαν μαζί της. «Μου τα ‘λεγε η μάνα μου, να κάνω τα κουμάντα μου», ήταν ένα από αυτά τα τραγούδια, που μου έχει μείνει από τότε. Έκτοτε, η Πάολα χωρίς να έχει από πίσω της μηχανισμούς υποστήριξης (εταιρίες, ραδιόφωνα, κλίκες κτλ), κατάφερε και ανέβηκε ένα-ένα τα σκαλιά και έγινε πρωταγωνίστρια και μάλιστα δίπλα σε πρωτοκλασάτα ονόματα. Όλοι μιλούσαν γι’ αυτήν την κοπέλα με το ιδιαίτερο lookκαι την τρομερή σκηνική παρουσία.


Την ξαναείδα ένα βράδυ στο Teatro με τον Παντελίδη, και είχε εξελιχτεί πάρα πολύ. Τραγουδούσε καλύτερα, είχε πιο γνωστά τραγούδια και ένα εντυπωσιακό εκτόπισμα πάνω στην πίστα. Μετά, στο καμαρίνι της, ήταν τόσο γλυκιά με όλους, που εντυπωσιάστηκα και πάλι. Σωστή, μετρημένη, καθόλου σαχλή και ευγενής. Καθόλου ψωνισμένη και καθόλου καβαλημένη. Το μόνο που έχει είναι ότι πίνει πολύ κίτρινη τεκίλα, όπου σε μισή ώρα μου έβαλε 5 σφηνάκια και βγήκα έξω τρεκλίζοντας……



Η 
Πάολα Φωκά που το κανονικό της όνομα είναι Παγώνα Καραμήτσιου, γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1982 στην Θεσσαλονίκη, και είναι καθαρόαιμη λαϊκή τραγουδίστρια. Μεγάλωσε στην Συκιά της Χαλκιδικής και ο πατέρας της Αλέξανδρος και μητέρα της Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή, ενώ ξεκίνησε να τραγουδάει στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στις 8 Απριλίου του 2003, πριν καν βγάλει το πρώτο της δίσκο, γέννησε την κόρη της, την μεγάλη της λατρεία, την Παολίνα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μια γνωστή και αυστηρή στην κρίση της τραγουδίστρια, έχει άποψη για την Πάολα: «Αγάπη μου, η Πάολα είναι από τις γυναίκες που πατάει γερά στη πίστα, με μια σιγουριά έμφυτη και ίσως αυτό είναι και το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας της. Φωνητικά έχει μια λαϊκού τύπου χροιά που όμως της λείπει η προσωπικότητα, γιατί σε παραπέμπει σε πολλές παλιότερες γνωστές χροιές. Παρ’ όλα αυτά έχει διαμορφώσει προσωπικό ύφος και στυλ στην πίστα γιατί έχει αρκετά έξυπνο ρεπερτόριο. Όμως πιστεύω ότι η έμφυτη σιγουριά της είναι το μυστικό που μαγνητίζει τον κόσμο»
«Δεν έχω πάρει ναρκωτικά στη ζωή μου, αν και έχουν πει ότι επειδή έχω πολλή ενέργεια στην πίστα, μπορεί να πίνω κάτι. Τι να τους πω; Δεν πειράζει, γιατί να τους χαλάσω άλλωστε το όνειρο; Τι να αποδείξω, ότι δεν είμαι ελέφαντας;»
Paola1_M
Φίλος ραδιοφωνικός παραγωγός, χρόνια στο ραδιόφωνο και με επιτυχία μου λέει: «Η Πάολα θεωρώ ότι δεν είναι καμιά τυχαία περίπτωση. Πρόκειται κατά την άποψη μου για εξαιρετικά αυθεντική (και πολύ καλή) λαϊκή τραγουδίστρια γι αυτό και κατάφερε να τις ξεπεράσει σχεδόν όλες μέσα σε λίγα χρόνια. Έχει πραγματικά ΚΑΙ φωνή ΚΑΙ ψυχή που είναι το σημαντικότερο στο λαϊκό. Την τρώει βέβαια και αυτήν όλη αυτή η υπερβολή στην εμφάνιση και η ενασχόληση με όλο αυτό το και καλά image που ταλαιπωρεί τις καινούργιες τραγουδίστριες, και πρέπει να προσέξει…»
«Ανέκαθεν ντυνόμουν με λιλιπούτεια φορεματάκια, άλλωστε το επιτρέπει ο σωματότυπός μου. Δεν το έκανα ποτέ για να προκαλέσω τους άντρες. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως και ότι δεν φλερτάρω ποτέ με πελάτη»
Ένας άνθρωπος που έχει φάει με το κουτάλι τις δισκογραφικές εταιρίες και τους καλλιτέχνες, έχει ισχυρή άποψη για την Πάολα, και μου είπε: «Η Πάολα είναι γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια και δεν έχει κοροϊδέψει το κοινό της. Ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια σε αυτό που λέμε «μεγάλες πίστες» και είναι σαφές ότι η πίστα της ανήκει. Είναι μικρή σε ηλικία αλλά τραγουδάει σαν μεγάλη. Κατά τη γνώμη μου οφείλει να κάνει συνεργασίες με συνθέτες όπως ο Κραουνάκης ή ο Καραμουρατιδης αλλά και να αναμοχλεύσει τα παλιά μεγάλα λαϊκά τραγούδια του παρελθόντος. Για να πάς μπροστά πρέπει να πάρεις φόρα από πίσω. Έχει δρόμο μπροστά της αρκεί να τον δει.»
Paola6_M
Πολύ γνωστός τραγουδιστής, όταν τον ρώτησα για την Πάολα μου είπε: «Η Πάολα είναι αδιαμφισβήτητα αστέρι! Το χει. Λίγο το στυλ, το καλούπι, το μπλαζέ ύφος, το μαγκάκι που βγάζει, όλα μαζί συμβάλουν στο γκελ που διαθέτει. Έχει καλή φωνή, σωστή, λαϊκή αλλά δεν πλησιάζει άλλες μεγάλες λαϊκές τραγουδίστριες. Παραπέμπει σε λαϊκό είδωλο των 80s σε εξελιγμένο πάντα μοντέλο-advance λόγω των πολλών και καλών «ειδικών» και «επαϊόντων» που ανέλαβαν το image της. Είναι η Κατερίνα Στανίση της εποχής μας ως μοντέλο λαϊκής τραγουδίστριας superstar χωρίς να την αντιγράφει. Το μέλλον της; Πιστεύω ευοίωνο και με σωστές κινήσεις ελπιδοφόρο και φωτεινό!»
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Και θα κλείσω με την γνώμη μιας πάρα πολύ καλής νέας τραγουδίστριας που κινείται στον εντελώς αντίθετο χώρο απ’ αυτόν της Πάολας: «Η Πάολα νομίζω πως είναι η φωνή της καψούρας μας. Πέρασα από πολλά στάδια προσπαθώντας να καταλάβω αν μου αρέσει αυτό που ακούω ή αυτό που βλέπω περισσότερο, για να καταλήξω πως σε αυτή τη γυναίκα μου αρέσουν όλα! Την πρώτη φορά που την άκουσα θα τολμήσω να πω πως δεν πάτησε καμία νότα και έτσι αμέσως έβγαλα το συμπέρασμα πως είναι ατάλαντη μέχρι που ήρθε η επόμενη φορά να με καθηλώσει με τους λυγμούς και τη ζεστή ,ατόφια φωνή της ερμηνεύοντας τραγούδια της Βιτάλη και της Αλεξίου! Απόλυτα “λαϊκό” θηλυκό με τρομερό αέρα, ψυχή και ολοφάνερη αγάπη γι’ αυτό που κάνει! Άμεση με τον κόσμο, άριστες εμφανίσεις και μια φωνή γεμάτη μαγκιά … Νομίζω πως είναι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει τα πάνω και τα κάτω της τραγουδιστικά, κατάφερε με τον μοναδικό της τρόπο να επιβληθεί στη νύχτα αλλά και να τρυπώνει μέσα στην ψυχή μας κάθε φορά πέφτουμε στα πατώματα από έρωτα…!»
1D_M
Αυτό το υπέροχο κουκλάκι είναι η κόρη της Πάολα που της έχει τρομερή αδυναμία. Αλλά και η μικρή είναι εντελώς προσκολλημένη στην μαμά της.
1F_M
Η Παολίνα στο καμαρίνι της μαμάς με τον μπαμπά και τον Κώστα Κόκλα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Δισκογραφία
  • Αθόρυβα (2005)
  • Περάσαμε με κόκκινο (2008)
  • Γίνε Μαζί Μου Ένα (2012)
  • Μετά Τα Μεσάνυχτα (2013)
  • Η Μόνη Αλήθεια (2014)
  • Κρύβω αλητεία (2015)




Νίκος Μουρατίδης


loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου