ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

To γιοτ των 15 εκατομμυρίων Ευρώ που κάνει τη φράση «πλωτό παλάτι» να μοιάζει… φτωχή (εικόνες)

Η Dynamiq είναι ένας κατασκευαστής superyacht από το Μονακό που
σχεδιάζει από το 2011 τα κότερα της νέας εποχής.
Και το D4 Jetsetter της είναι το πρώτο γιοτ που ανήκει στην οικογένεια των πλήρως αλουμινένιων superyachts που ξεπερνούν τους 20 κόμβους και την ίδια ώρα προσφέρουν και την απόλυτη πολυτέλεια των μεγαλύτερων ιδιωτικών σκαφών.
Gran Turismo Transatlantic (GTT) ονομάζει αυτή την κλάση η Dynamiq και το Jetsetter είναι το ολόλαμπρο δείγμα της, ένα γιοτ κάτω των 40 μέτρων που σκαρφαλώνει στους 21 κόμβους ταχύτητας και ξεπερνά το εντυπωσιακό νούμερο της αυτονομίας των 3.000 μιλίων.
Είναι μάλιστα ειδικά φτιαγμένο για τις ανάγκες της Μεσογείου και της Καραϊβικής. Γρήγορο και υπεραποδοτικό, αυτό που συγκινεί ωστόσο τον αμύητο που θα έρθει σε επαφή μαζί του είναι το επίπεδο ανέσεων και ο υπέρκομψος σχεδιασμός του.
Το 39 μέτρων superyacht, εξαίσιο δείγμα κορυφαίων επιδόσεων και στιλάτης πολυτέλειας, έφερε την περίφημη Bannenberg & Rowell για να σχεδιάσει το εσωτερικό του, μπλέκοντας ιταλικό μάρμαρο, εξωτικό ξύλο, έπιπλα από την Trussardi Casa και υπέροχες λεπτομέρειες για έναν άψογο αισθητικά χώρο.
Το Jetsetter φιλοξενεί με άνεση 8 άτομα σε 4 ιδιωτικούς παραδείσους με king size κρεβάτια, μπάνιο, ευρύχωρες ντουλάπες και ό,τι άλλο θα έβρισκε κανείς σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Το γιοτ τα έδωσε ωστόσο όλα σε όρους εξωτερικού χώρου, καθώς το κατάστρωμα των 20 μέτρων συναντάται συνήθως σε σκάφη άνω των 50 μέτρων. Εκεί μπορείς να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία, να μουλιάσεις στο τζακούζι, να γυμναστείς, ακόμα και να δεις μια ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Το Jetsetter είναι μάλιστα πλήρως εξατομικευμένο στις επιθυμίες του πελάτη, ο οποίος μπορεί να διαλέξει τα χαρακτηριστικά της αρεσκείας του από μια παλέτα επιλογών της τάξης των 645.000 ευρώ.
Όσο για την τιμή του, σκαρφαλώνει στα 14.545.500 ευρώ…
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου